Connect with us

Revistateo.ro

S-A TERMINAT! Berbecii iau aceasta decizie! Citeste sfatul zilei de 30 ianuarie 2016 pentru zodia ta!

Sfatul zilei

S-A TERMINAT! Berbecii iau aceasta decizie! Citeste sfatul zilei de 30 ianuarie 2016 pentru zodia ta!

S-a terminat! Berbecii iau o decizie extrem de importanta in economia relatiilor sale sociale. Citeste sfatul zilei de 30 ianuarie 2016 pentru zodia ta!

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

O etapa dificila se incheie pentru tine. Te hotarasti sa nu mai raspunzi tuturor criticilor cu o atitudine ostila. Efectiv, iti doresti sa alegi cartea ignorarii oamenilor care iti bruiaza linistea, ceea ce e foarte bine. Numarul norocos al zilei: 13.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Privesti cu inocenta catre proiectele de viitor si te entuziasmeaza fiecare etapa a planului tau, chiar daca nu stii cu ce se mananca, de fapt, problema. Nu uita ca ai nevoie si de putin pragmatism. Numarul norocos al zilei: 7.

CITESTE SI: HOROSCOP TIGANESC FEBRUARIE 2016. Cate zodii se bucura de bani

CITESTE SI: HOROSCOP SEXUAL FEBRUARIE 2016. Ce zodii vor trai nopti de neuitat

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Proiectul pe care l-ai inceput recent te face foarte fericit. Mizeaza pe buna ta credinta si pe toata silinta pe care ai pus-o in activarea planurilor tale. Numarul norocos al zilei: 3.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Nu te debusola singur. Ai numai de invatat din cauza acestui hop pe care acum e posibil sa il privesti cu ceva ridicare de spranceana. Numarul norocos al zilei: 8.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Visezi la bunastare, dar aceasta nu poate fi posibila daca nu pui osul la treaba. Daca vrei mai multi bani, munceste mai mult. Numarul norocos al zilei: 9.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Te simti prins intre ciocan si nicovala. Nu iti place sa fii mereu la mijloc, insa azi va trebui sa suporti tonurile agresive din stanga si dreapta. Ar fi cazul sa iesi din acest cerc nesanatos. Numarul norocos al zilei: 20.

Citeste sfatul zilei in pagina urmatoare!

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top