Connect with us

Revistateo.ro

S-a adeverit încă o profeție de-a clarvăzătoarei Maria Ghiorghiu. Planeta tremură

Inedit

S-a adeverit încă o profeție de-a clarvăzătoarei Maria Ghiorghiu. Planeta tremură

S-a adeverit încă o profeție de-a clarvăzătoarei Maria Ghiorghiu. Femeia a scris pe blogul ei că urmează să se întâmple ceva cumplit la scară planetară.

Maria Ghiorghiu avertizează

„Cu mare îngrijorare vă spun că ceea ce scriam sâmbătă despre ce va face COREEA de NORD s-a adeverit a doua zi!”, a scris Maria Ghiorghiu pe blogul personal.

Coreea de Nord a lansat într-adevăr o rachetă balistică, eveniment care a îngrijorat întreaga planetă și continuă să producă frisoane.

Clarvăzătoarea susține că trăim ultimele clipe de libertate și că trebuie să ne pregătim pentru cea de-a doua venire a lui Iisus pe pământ.

„Dragii mei, să ne pregătim și noi sufletește și trupește pentru a doua venire pe Pământ a MÂNTUITORULUI nostru, al tuturor, IISUS HRISTOS, FIUL LUI DUMNEZEU TATĂL și-al PREA CURATEI FECIOARA MARIA.

Să mergem macar în ziua SFINTEI DUMINICI la SFÂNTA BISERICĂ, să ne spovedim la PĂRINTELE DUHOVNIC, iar dacă nu avem unul atunci putem merge la orice PREOT găsim.

CITEȘTE ȘI: Maria Ghiorghiu, profeție uluitoare: „Văd multe femei care spală de mână”

CITEȘTE ȘI: Maria Ghiorghiu, o nouă profeție adeverită. Ce mesaj nou are pentru români

Să dăruim dragoste și milă Aproapelui nostru, să facem fapte bune, fapte de milostenie și cu siguranță vom fi și noi pregătiți pentru cea de-a doua venire a LUI IISUS HRISTOS în NOUL SĂU IERUSALIM – ROMÂNIA DUHULUI SFÂNT”, a scris Maria Ghiorghiu pe blogul ei.

1 Comment

1 Comment

  1. Sorin

    2017-05-15T15:41:36+03:00 at 2017-05-15T15:41:36+03:00

    Nu duminica este zi sfanta lasata de Dumnezeu,ci SAMBATA (ZIUA A SAPTEA CUM SCRIE IN BIBLIE) Vad ca faceti prorociri,da nu cunoaste-ti biblia stimata doamna!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top