Connect with us

Revistateo.ro

S-au casatorit cu surle si trambite. Dupa 24 de ore, mireasa a trait asta

Inedit

S-au casatorit cu surle si trambite. Dupa 24 de ore, mireasa a trait asta

Cel mai asteptat moment pentru o femeie este acela in care imbraca rochia de mireasa. Siam Thomas, o tanara de doar 28 de ani, a avut o nunta asa cum si-a dorit. Nicio clipa nu banuia ca dupa numai 24 de ore va trebui sa se pregateasca de inmormantare.

Sotul ei, Jonathan, suferea de cancer, insa nimeni nu se astepta ca acesta sa paraseasca lumea dupa ce a imbracat costumul de mire. Siam stia ca Jonathan nu mai are mult de trait si a grabit pregatirile pentru nunta, insa nu credea ca moartea va bate la usa atat de repede.

„Nu pot uita acel zambet din momentul in care a rostit juramantul in biserica. Aceste cuvinte au fost ultimele pe care el a putut sa le rosteasca. A fost foarte curajos.

A ramas constient pe tot restul zilei, iar apoi a adormit spunand ca este obosit dupa petrecere. Din pacate, nu s-a mai trezit. Nu am crezut ca se va intampla asa repede”, a declarat Siam, scrie Mirror.

A incercat sa ii ascunda ca are cancer, insa Jonathan banuia tot timpul ceva

s-au-casatorit-cu-surle-si-trambite-dupa-24-de-ore-mireasa-a-trait-asta-1

Siam si Jonathan s-au cunoscut la facultate si stiau ca vor deveni sot si sotie de la primele priviri pe care si le-au aruncat unul celuilalt. Jonathan a fost diagnosticat cu cancer pancreatic in luna februarie a anului trecut.

Multa vreme, Siam i-a ascuns iubitului ei rezultatul analizelor, insa barbatul de 30 de ani nu a putut fi mintit pana la capat. Jonathan banuia de ce Siam grabea pregatirile pentru nunta si vorbea des despre moarte, insa Siam incerca sa il imbarbateze de fiecare data, si chiar reusea. Totul s-a terminat dupa si-au unit destinele in fata lui Dumnezeu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top