Connect with us

Revistateo.ro

S-au cunoscut într-un bordel, s-au căsătorit și erau așa de fericiți până când totul e ieșit la iveală! Un instalator a intrat în casa lor și a descoperit nenorocirea. Ce îi făcuse soțul femeii întrece orice imaginație

Inedit

S-au cunoscut într-un bordel, s-au căsătorit și erau așa de fericiți până când totul e ieșit la iveală! Un instalator a intrat în casa lor și a descoperit nenorocirea. Ce îi făcuse soțul femeii întrece orice imaginație

Această poveste pare de domeniul SF, însă este doar o realitate tristă. Marcus Volke a cunoscut-o pe soția sa, Mayang Prasetyo, întrun bordel. Sau îndrăgostit, s-au iubit și s-au mutat împreună. Aveau o viață fericită, însă, într-o zi, totul s-a transformat într-un scenariu de film horror.

Ce a putut să-i facă soției sale întrece orice imaginație

Totul a ieșit la iveală după ce bărbatul a chemat un instalator acasă. El pusese pe aragaz o oală la fiert, care s-a scurs și a oprit curentul din întreaga casă.

„Da, am o mică problemă. Găteam pe aragaz, este o sobă electrică, iar oala cu carne de vânat s-a scurs și practic a oprit curentul din casă.”, a explicat bărbatul instalatorului.

Instalatorul a simțit un miros estrem de puternic și urât. Însă bărbatul avea să-l liniștească:

„Nu te supăra! Miroase carnea de porc mistreț.”

Făcând un tur al casei, instalatorul a observat mai mulți saci de gunoi, produse chimice și mănuși. După ce a rezolvat problema, omul i-a atras atenția omului de la recepția blocului că ceva suspect a avut loc în acel apartament. Acesta, la rândul său, a chemat poliția.

CITEȘTE ȘI: S-a sinucis la 18 ani, în fața familiei. Părinții au intrat apoi pe Facebook și s-au șocat

Așa a ieșit la iveală planul diabolic pus la cale de bărbat. După ce și-a ucis soția cu sânge rece, a tranșat cadavrul și l-a gătit, totul pentru a-și șterge urmele.

În timpul anchetei, oamenii legii au descoperit că bărbatul avea probleme psihice și chiar fusese internat într-un spital. Bărbatul nu a mai apucat să-și primească pedeapsa, pentru că și-a pus capăt zilelor.

Sursa foto: http://www.dailymail.co.uk

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top