Connect with us

Revistateo.ro

Stil de viata

S-au decis noile tendinte ale sezonului de iarna! Cu ce ne incaltam?

Perioada sarbatorilor se apropie cu rapiditate si atat femeile cat si barbatii isi pregatesc tinutele stralucitoare pentru seara de Craciun dar si pentru noaptea dintre ani. Desi ne concentram atat de mult pe costume, rochii, pulovere pufoase si pe culorile pe care le vom asorta, nu trebuie sa ne neglijam incaltamintea.

teo1_modlet

A gasi o incaltaminte comoda, dar care sa faca fata si intemperiilor nu este deloc o sarcina usoara. Cand au fost intrebati despre planurile lor de sarbatoari, o majoritate coplesitoare a cetatenilor romani au raspuns ca planuiesc sa petreaca Craciunul impreuna cu familia, insa pentru noaptea dintre ani planurile difera.

Unii romani petrec Revelionul acasa, altii merg la petreceri elegante, in cluburi, la munte sau in locatii exotice de peste hotare.

Pentru toata aceasta perioada, fiecare femeie si fiecare barbat are nevoie de mai multe perechi de incaltaminte precum pantofi, potriviti pentru diverse ocazii: pantofi casual pentru purtarile de zi cu zi care sa fie comozi, cizme si ghete calduroase in cazul in care de sarbatori va fi zapada si, bineinteles, pantofi eleganti pentru petrecerile sezonului, care sa se potriveasca tinutelor speciale pe care le-au ales.

Deoarece timpul poate nu va permite sa colindati magazinele in cautarea tuturor acestor elemente care sa va improspateze garderoba, mai ales ca sesiunile de shopping sunt rezervate cautarii de cadouri pentru cei dragi, ar trebui sa va indreptati catre mediul online pentru toate nevoile de fashion pe care le aveti.

Modele de incaltaminte de dama destinate noului sezon :

  • Pentru plimbarile de zi cu zi, pereche de ghete sau bocanci de dama cu talpa plata, usor de purtat si rezistente sunt cea mai buna optiune, mai ales daca afara este frig, ploua sau este zapada. Cizmele fara toc, mai inalte si imblanite, sunt si ele foarte bune in conditii meteo nefavorabile. In cazul in care afara este soare si nu se anunta precipitatii, doamnele si domnisoarele pot purta botine din piele naturala cu toc, recomandate in special tinutelor office de zi cu zi.

teo-2_modlet

  • La petrecerile elegante sau in noaptea dintre ani, o pereche de pantofi eleganti, cu toc va vor face outfitul sa iasa in evidenta. Daca de Craciun vreti sa va imbracati simplu, casual, puteti face dintr-o pereche de cizme cu toc piesa de rezistenta a intregii tinute. Asortate cu blugi skinny, acestea va vor pune in valoare silueta. Nu va temeti sa alegeti pantofi eleganti in culori vii, deoarece sunt o pata de culoare binevenita la orice look simplu, in culori neutre. In plus, in noaptea de Revelion, rosul poarta noroc!

Pentru barbati:

Pentru timpul liber, daca vremea de afara va permite, nu ezitati sa alegeti o pereche incaltaminte pentru barbati precum  ghetele sport. Acestea sunt accesoriul must-have al anotimpului rece si va vor oferi un confort deosebit zi de zi. Merg purtate cu blugi si jachete matlasate si se potrivesc de minune domnilor activi. Pentru activitatile fizice, la Modlet puteti gasi si alte tipuri de pantofi sport, inclusiv ghete de fotbal.

teo-3_modlet

La birou este bine sa pastrati un stil smart casual, chiar si de sarbatori. O pereche de pantofi din piele naturala casual se potriveste foarte bine in combinatie cu pulovere si camasi sau blugi, iar stilul Oxford va va da un aer profi, intelectual.

La petreceri si in seara de Revelion, pantofii din piele naturala sunt din nou la mare cautare, dar de aceasta data trebuie sa abordati un stil elegant, rezervat, pentru a nu eclipsa celelalte elemente ale tinutei. Pantofii eleganti negri sau maro sunt alegerea simpla, clasica, cu care nu puteti da gres. Cei negri merg foarte bine la costume negre si bleumarin, iar cei maro la costume gri, grej, sau crem. Nu uitati sa potriviti si cureaua!

Pantofii nu au numai functia de a ne acoperi picioarele si a ne proteja de frig! Aspectul lor, dar si starea in care se afla spun multe despre personalitatea unui om. Multe persoane au declarat ca, atunci cand fac cunostinta cu o persoana noua, ii observa inevitabil pantofii, iar daca aceasta persoana da dovada de bun gust in alegerile facute, tindem sa o placem mult mai mult. De asemenea, starea de curatenie sau gradul de purtare al pantofilor ne spun multe despre o persoana.

Atentie, pantofii curatati obsesiv nu sunt un semn bun! Daca sunt curati dar au usoare semne de purtare, asta ne spune ca avem de-a face cu o persoana deschisa, calda si relaxata. Pentru a va cumpara pantofii mult doriti pentru aceasta iarna si pentru sarbatorile din acest an, modlet.ro este magazinul perfect!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top