Connect with us

Revistateo.ro

Diverse

S-a oferit să fie mamă purtătoare pentru cea mai bună prietenă. Cu trei luni înainte să nască, TRAGEDIA a venit peste ei. Povestea care te lasă fără cuvinte

O femeie s-a oferit să-și ajute prietena cea mai bună, care nu putea să facă copii. Ea s-a oferit să fie mamă purtătoare, însă nu s-a gândit că povestea frumoasă va avea un final atât de trist.

Bec Arena nu putea să facă copii, pentru că suferea de fibroză chistică. Ajutorul pentru a-și îndeplini marele vis a venit din partea prietenei ei cele mai bune, Jes.

Jes a fost cea mai fericită că a putut să aducă pe lume copilul mult dorit de Bec și soțul ei Gareth.

Tragedia care le-a schimbat tuturor viața

Când toți erau fericiți, avea să vină o tragedie peste ei. Bec a murit înainte să-și întâlnească fiul. Ea s-a stins din viață în luna septembrie, iar băiețelul ei a venit pe lume în luna ianuarie.

Moartea tragică a lui Bec l-a devastat pe soțul ei Gareth, care se confruntă acum cu mari probleme financiare și abia poate să-și crească fiul.

Povestea tristă a unui tată singur

O pagină de strângere de fonduri a fost creată pentru a-l ajuta pe Gareth, rămas singur, să se descurce cu copilul.

„Bec și Gareth au primit un cadou pe care nu-l pot cumpăra. Le-a lăsat în continuare cheltuieli imense – facturi medicale, taxe de consiliere, taxe pentru avocați și multe altele.

Multe dintre aceste cheltuieli au fost planificate. Însă, cu toate acestea, trecerea lui Bec în neființă a adus costuri suplimentare neașteptate și l-a lăsat pe Gareth cu un singur venit și cu responsabilitatea unui copil.

Inițial, cuplul a planificat ca Bec să stea acasă cu copilul, așa că acum Gareth a trebuit să preia și aceste atribuții.

Bec nu vorbit niciodată despre greutățile ei sau să ceară ajutor, chiar dacă se lupta cu mari probleme de sănătate.”, este o parte din mesajul de pe pagina de strângere de fonduri.

CITEȘTE ȘI: Burtica ei de gravida era plina de vanatai. Ce au descoperit doctorii cand i-au facut ecografie VIDEO

Fotbalistul Jeremy Brockie, soțul lui Jes, a spus că se simte uimit de soția sa pentru rolul său în „marea călătorie”. El a scris pe Twitter: „Neîndoielnic de mândru de soția mea, Jessica Brockie. A renunța la timp și corp pentru altcineva este incredibil de special.

A fost o călătorie atât de mare încât să fim implicați ne-a bucurat. A fi capabil să ajuți o altă familie de acest gen îți oferă atât de multe satisfacții.”, a scris soțul mamei surogat.

Toate donațiile către organizația de strângere de fonduri vor merge direct la Gareth.

Sursa foto: Facebook/Gareth Arena

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Diverse

To Top