Connect with us

Revistateo.ro

Bizar

S-a scurtat ziua. Care sunt consecințele

Oamenii de știință au ajuns la concluzia că nu mai avem 24 de ore, ci 16. Explicația este uluitoare.

Cercetătorii americani susțin că ziua s-a micșorat din cauza modificării frecvenței de rezonanță Schumann, de la 7,8 HZ la 12 HZ.

Această rezonanță e ca o bătaie a inimii planetei noastre. Ei sunt de părere că se accelerează ritmul bătăii inimii, iar asta face să simțim că timpul trece mai repede.

„Ceea ce nu intelege omul este ca fiind in timp, facem totul mai repede, acesta fiind comprimat ca un balon care daca este umflat si scrii ceva pe el cu markerul, vezi literele mari si largi, dar daca se dezumfla se strange scrisul.

CITESTE SI: O furtună solară va lovi Pământul!

Asa este si timpul sau spatiul nostru 3D, care se poate masura in aceasta rezonanta energetica Schumann”, e una dintre păreri.

Rotația Pământului încetinește

Oamenii de știință au lansat un avertisment destul de dur, neobișnuit. Aceștia spun că numărul cutremurelor ar putea crește în anul 2018 din cauza variațiilor rotației vitezei Pământului.

Se pare că rotația Pământului încetinește, notează site-urile din străinătate. Legătura dintre fluctuațiile în rotația Pământului și mișcările seismice este una foarte importantă, fapt pentru care seismologii se tem.

Oamenii de știință spun că acest lucru poate implica eliberarea unor cantități foarte mari de energie subterană.

Studiul a fost prezentat luna trecută la reuniunea anuală a Societății Geologice Americane. Studiul s-a axat în special pe legătura dintre cutremure și activitatea Pământului.

Au fost analizate cutremurele de peste 7 grade din 1900 până în prezent. Rezultatele au arătat cinci perioade în care au existat un număr mare de cutremure uriașe comparativ cu alte timpuri.

Când au avut loc cutremure devastatoare, rotația Pământului a scăzut ușor, se arată în analiza făcută de americani.

Rotația Pământului a început să încetinească în urmă cu patru ani, deci 2018 va fi cel de-al cincilea cel mai predispus la fenomene naturale periculoase.

Nu este clar care sunt zonele în care vor avea loc cutremure, însă cercetătorii se uită cu atenție la zonele cu activitate seismică zilnică, precum Cercul de Foc al Pacificului, care cuprinde mai multe insule.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Bizar

To Top