Connect with us

Revistateo.ro

S-a stins din viaţă Nanette Fabray

Star

S-a stins din viaţă Nanette Fabray

Actriţa, cântăreaţa şi dansatoarea americană Nanette Fabray a decedat la vârsta de 97 de ani, a anunţat vineri Los Angeles Times.

Actriţa a încetat din viaţă joi, din cauze naturale, în Palos Verdes, California, a declarat pentru ziar fiul acesteia, Jamie MacDougall.

În copilărie, a jucat în mai multe spectacole de vodevil. Şi-a făcut debutul în cinematografie cu ”Private Lives of Elizabeth and Essex” (1939), alături de Bette Davis şi Errol Flynn.

Roluri care i-au adus prestigiul

A interpretat personajul Lily Marton în musicalul din 1953 ”The Band Wagon”, cu Fred Astaire în rolul principal.

Rolurile de pe Broadway şi din producţiile de televiziune i-au adus actriţei numeroase premii: premiul Tony pentru musicalul ”Love Life” din 1949 şi trei trofee Emmy pentru emisiunea TV de comedie ”Caesar’s Hour”.

În 1960, actriţa a primit o stea pe ”Walk of Fame”, bulevardul celebrităţilor din Hollywood, relatează Agerpres.

Citeşte şi Ramona Gabor, în doliu. Prietena sa a fost ucisă

Ramona Gabor a primit o veste teribilă! Prietena sa și-a pierdut viața. Este vorba de Anastasia Cecati, un cunoscut model din Republica Moldova. Ea s-a lansat în lumea modei la vârsta de 16 ani. Ulterior, s-a mutat în București unde i-a fost oferit un rol în serialul „Las Fierbinți”.

Femeia era căsătorită cu un medic stomatolog, scrie publika.md. Ea avea 31 de ani și în urmă cu doar trei săptămâni devenise mamă.

Șocată de pierderea prietenei sale, Ramona Gabor a scris un mesaj de condoleanțe.

“Tragedie teribilă! Atât de frumoasă, întotdeauna acolo să ajute şi să dea un sfat! Mi-a rupt inima vestea că tu nu mai eşti printre noi. O să fii întotdeauna în gândurile mele! Odihneşte-te în pace, îngerule!”, a sris Ramona Gabor.

Anastasia Cecati, ucisă de soț

Potrivit publika.md, cunoscutul model a fost găsit fără suflare de anchetatori în apartamentul în care locuia cu soțul său. Ea avea gâtul tăiat. În altă cameră, polițiștii au găsit copilul celor doi. Soțul femei a fost găsit și el fără suflare lângă un bloc de locuințe.

Potrivit informațiilor apărute în presa din Republica Moldova, cei doi ar fi avut o ceartă în ziua tragediei. Bărbatul și-ar fi vizitat fosta soție, iar discuțiile au degenerat când s-a întors acasă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top