Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

S-a trezit cu găuri în picioare. Ce a făcut înainte să doarmă – caz uluitor

Povestea Andressei Ursach, o frumoasă tânără în vârstă de 27 de ani a șocat o lume întreagă. Femeia s-a trezit cu găuri în picioare în urma unei greșeli fatale, la care multe doamne sunt expuse.

Caz uluitor

Și-a dorit dintotdeauna să participe la concursuri de frumusețe. Pentru asta s-a pregătit temeinic și s-a supus anumitor retușări.

După câteva săptămâni de când a vorbit de operațiile ei estetice, a fost internată de urgență la spital.

Femeia a început să simtă mâncărimi severe în tot corpul. A ajuns la spital și medicii i-au investigat picioarele. Apoi s-a trezit cu găuri în picioare.

Descoperirea medicilor a fost uluitoare: infecția cauzată de implanturile în posterior era atât de mare, încât substanțele din corp îi mâncau carnea la propriu.

Tânăra urmează acum un tratament special și nu poate să umble deloc. Este cea mai cumplită experiență prin care a trecut până acum.

Acest caz atrage atenția tuturor femeilor. Implanturile și operațiile estetice făcute după ureche, la medici neavizați, pot duce la septicemie, așa cum a fost și cazul modelului brazilian.

Medicii recomandă realizarea unor analize amănunțite înainte de orice hotărâre luată privind transformarea corporală pe cale chirurgicală.

CITEȘTE ȘI: A ramas fara un ochi de la sclipici

Un alt caz de orbire din cauza unui produs de make-up este semnalat de presa internationala. O tanara a fost nevoita sa renunte la un ochi dupa ce o particula de sclipici a patruns pe globul ocular.

Erica Diaz este o tanara ca oricare alta si folosea des sclipici pentru a fi mai frumoasa. Intr-una dintre zile, cand se demachia, o particula de sclipici i-a patruns in ochi si i-a taiat corneea, incident care a speriat-o cumplit.

In nicio secunda nu se gandea la efectele pe care le poate avea o demachiere neatenta. Nu e prima oara cand s-a demachiat si niciodata nu a mai patit asta pana acum.

Particula care a patruns in ochiul fetei a infectat aproape in totalitate zona, iar prietenul fetei a postat un mesaj pe retelele de socializare cerand ajutor: „Prietena mea, Erica Diaz, si-a pierdut o bucata importanta din ochi din cauza sclipiciului. In timp ce isi dadea jos machiajul, o particula de sclipici i-a intrat direct in ochi si i-a taiat corneea. Ochiul s-a infectat imediat, iar infectia a inceput sa se raspandeasca”.

Asa arata Erica Diaz inainte de incidentul care a lasat-o fara vedere la ochiul stang
A ramas fara un ochi de la sclipici-1

Nu este singurul caz de acest tip semnalat pana acum pe retelele de socializare. Recent, o mama se juca cu copilul ei si, din neatentie, mai multe particule de sclipici i-au afectat vederea lasand-o pe jumatate oarba.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top