Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

S-a trezit din coma si a dezvaluit niste vesti uimitoare. Toata lumea a plans

Un barbat s-a trezit din coma dupa ce medicii nu ii mai dadusera nicio sansa si a impartasit vesti incredibile cu familia si cu prietenii sai.

Dupa un accident teribil de masina in Great Ayton, Middlesbrough. , Arron Honzik a intrat in coma, iar familia s-a asteptat la ce este mai rau.

Acesta a fost transportat de urgenta la spital si a fost operat, insa pentru ca a avut o reactie la anestezie, a fost bagat in coma de urgenta.

Tanarul si-a revenit din coma vineri, iar iubita sa, Chloe, in varsta de 23 de ani, a mers la spital pentru a-i da o veste grozava.

Cei doi vor avea un bebelus, iar Aaron si iubita sa sunt mai mult decat fericiti si au impartasit aceasta veste impreuna cu cei dragi.

„Sunt insarcinata in aproape sase saptamani si am incercat de ani de zile ca sa avem un bebelus. Este tot ce puteam sa ne dorim in viata. Nu imi vine sa cred”, a spus tanara fericita ca iubitul sau a supravietuit miraculos si ca in luna iunie 2017 vor deveni parinti pentru prima data.

Cuplul care locuieste in Nunthorpe a filmat un videocllip pentru a-i anunta pe toti cei dragi care au asteptat cu sufletul la gura sa afle vesti despre el ca totul este minunat.

„Este un adevarat miracol. Am cazut in depresie cu tot ce s-a intamplat”, a mai spus Chloe.

Medicii sunt increzatori in sansele lui si cred ca tanarul isi va reveni, in cele din urma.

„Face progrese in fiecare zi si medicii nu sunt siguri 100% de ceea ce se va intampla. Initial, ei au spus ca este un mare „daca” va trece peste. El continua sa spuna cat de norocos este sa fie aici. Aaron este atat de determinat. Daca medicii ii vor spune ca nu va putea merge, el va alerga. Intotdeauna am zis ca ii voi spune lui prima data vestea cea mare, asa ca am asteptat de la ora 3 pana la opt si acest lucru a fost foarte greu pentru mine”, a dezvaluit Chloe pentru metro.co.uk.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top