Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei de 24 iulie 2016. Ce ar trebui sa faca nativii din fiecare zodie pentru a avea o zi de duminica minunata, lipsita de probleme.

Sfatul zilei

Săgetătorii apelează la divinitate. Citește sfatul zilei de 24 iulie 2017 pentru zodia ta

Sfatul zilei de 24 iulie 2017 pentru toate zodiile.

ZODIA ZILEI: Sagetator

Este momentul perfect pentru ca Sagetatorii sa isi intoarca fata catre divinitate. Au nevoie sa isi potoleasca sufletul, iar mersul la biserica poate fi minunat pentru ei.

Sfatul zilei de 24 iulie 2017

Sfatul zilei pentru Berbec

Lasa agresivitatea la o parte si nu incerca sa iti versi nervii pe cei dragi. Nu e frumos sa strici ziua altora doar pentru ca tu treci printr-o pasa proasta. Mai bine ai incerca sa discuti cu ei despre ce te apasa.

Sfatul zilei pentru Taur

Concentreaza-te mai mult pe viitor si nu mai trai in trecut. Lupta din greu ca sa iti atingi scopurile si vei vedea ca eforturile iti vor fi rasplatite.

Sfatul zilei pentru Gemeni

Ai grija la ce vorbesti astazi! Sa nu cumva sa faci o gluma nepotrivita care sa deranjeze pe cineva. Desi ironia este o trasatura specifica zodiei tale, poate ar fi mai bine sa o lasi mai moale.

Sfatul zilei pentru Rac

Esti obosit si fara chef de viata si reusesti sa indispui pe toata lumea cu toanele tale. Incearca sa te bucuri mai mult de clipele petrecute cu cei dragi si sa treci peste stresul acumulat saptamanal.

Sfatul zilei pentru Leu

Sa nu te lasi descurajat de faptul ca nu poti sa stabilesti legaturi cu unele persoane. Este cazul sa iti iei viata in propriile maini si sa te bazezi mai mult pe fortele proprii.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top