Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop

Sagetatorii vor fi prinsi pe picior gresit! Citeste sfatul zilei pentru zodia ta!

Sagetatorii vor fi prinsi pe picior gresit. Mare grija ce dialoghezi astazi cu acest nativ. Citeste sfatul zilei pentru zodia ta!

Sfatul zilei din 12 septembrie:

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Nu te impaci cu ideea ca gresesti des si orice se intampla dai vina pe altii. Ia o pauza de la orice activitate si citeste o carte pentru a-ti limpezi gandurile. Ori, daca nici lectura nu te poate deconecta, fa o plimbare in natura. Numarul norocos al zilei: 3.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Inspiri pe toata lumea azi. Ai atata energie si dorinta de a realiza lucruri frumoase incat nu iti mai pasa de vremea mohorata de afara. Mergi mai departe cu acest mod de a trai si zambeste: vei lumina sufletele tuturor. Numarul norocos al zilei: 5.

CITESTE SI: ZODIACUL CHINEZESC, previziuni pentru TOAMNA 2015! Te bucuri sau suferi in acest sezon?

CITESTE SI: PREVIZIUNI MAYASE: Horoscop TOAMNA 2015 – RASCOALA in sufletele a 5 nativi

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Ce e al tau e pus deoparte. Niciodata sa nu te indoiesti de faptul ca nu vei fi rasplatit pentru lucrurile pe care le faci. Ai rabdare si rezultatele se vor vedea. Numarul norocos al zilei: 7.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Nu iti pasa ce spun ceilalti cata vreme tu ti-ai gasit deja fericirea. Bucura-te de aceste momente minunate alaturi de persoana iubita! Numarul norocos al zilei: 14.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Iti este teama sa te deschizi in fata celui mai bun prieten deoarece te poate judeca. Daca pornesti cu idei preconcepute la drum, te judeci de unul singur. Numarul norocos al zilei: 27.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Esti un santajist emotional si demonstrezi asta din plin in seara asta. Daca ai senzatia ca numai asa poti obtine lucruri, nu esti de condamnat, dar fa-o inteligent. Numarul norocos al zilei: 10.

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top