Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Sagetatorul are batalii de dus in familie! Citeste sfatul zilei de 25 decembrie pentru zodia ta!

Sagetatorul se simte extrem de incoltit. Are de confruntat o serie de situatii pentru care nu este responsabil. Citeste sfatul zilei de 25 decembrie 2015 pentru zodia ta!

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Pune-ti o dorinta si scrie-o pe o hartie pe care sa o porti mereu cu tine, oriunde ai merge. Tine-te de marele tau vis si tot ceea ce faci sa aiba legatura cu indeplinirea acestuia. Numarul norocos al zilei: 7.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Pune-ti ceasul devreme daca vrei sa ajungi departe azi. Prietenii tai iti simt lipsa si nu ar strica o vizita, mai ales ca e ziua de Craciun. Numarul norocos al zilei: 5.

CITESTE SI: Top 5 zodii care nu simt spiritul sarbatorilor. Vezi care e zodia care distruge MAGIA CRACIUNULUI

CITESTE SI: Top 4 zodii care vor avea un ianuarie DEBUSOLANT

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Te simti foarte bine in familie si realizezi ca parintii sunt cei mai importanti pentru tine. Craciunul trezeste in tine sentimentul apartenentei de glie, de locul din care ai pornit pentru a realiza lucruri frumoase in viata, de care azi esti extrem de mandru. Fii mandru in continuare si bucura-te de cei dragi. Numarul norocos al zilei: 8.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Simti nevoia sa te confesezi cuiva, unei persoane de care te-ai apropiat destul de mult in ultima perioada. Indrazneste, fii sigur pe sentimentele tale si pe determinarea de a face lucrurile sa functioneze in beneficiul tau. Numarul norocos al zilei: 3.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Te trezesti in mijlocul unei atmosfere feerice si nu stii cum sa iti exprimi bucuria pentru ceea ce vezi in jurul tau. Nu epata, fii natural, fii sincer, bucura-te exact asa cum simti. Nu incerca sa impresionezi pe nimeni. Numarul norocos al zilei: 9.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Nu cauta defecte in stanga si dreapta, chiar daca ele sunt peste tot. Aceasta este una dintre cauzele nefericirii tale. Opreste-te din a fi atat de critic la adresa celorlalti. Numarul norocos al zilei: 1.

Citeste sfatul zilei in pagina urmatoare!

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top