Connect with us

Revistateo.ro

Sanda Ladoși a ieșit din sediul DIICOT.

Star

Sanda Ladoși, prima declarație la ieșire din sediul DIICOT: „Mi-am făcut probleme pentru…”

Sanda Ladoși și soțul ei au fost săltați în această dimineață și duși la audieri. După ore în șir de explicații, cântăreața a părăsit sediul DIICOT.

Sanda Ladoși, ridicată de DIICOT. De ce este acuzată

Primele declarații ale Sandei Ladoși la ieșire de la DIICOT

„Eu vreau să se demonstreze că așa este, cum spun, eu n-am nimic împotrivă… Eu sunt la dispoziția lor.. Eu sunt unilaterial invitată aici, pe o singură problemă, pentru că figurez pe o firmă.. Dimineață a fost… interesant. Mi-am făcut probleme pentru copii, dar dat fiind faptul că nu e prima dată… Prima dată e șocant! Sunt convinsă că soțul meu e nevinovat… Îmi place să mă plimb cu mascații!”, a declarat artista.

Cine este Sanda Ladoși

Cântăreața Sanda Ladoși s-a născut la 2 ianuarie 1970, la Târgu Mureș. A început să cânte de la șapte ani, când era solistă în corul școlii, la 10 ani a învățat pian și chitară, timp de patru ani a luat lecții de pian la Târgu Mureș, după care a obținut premiul I pe țară la festivalul ”Cântarea României”.

În 1987, a participat la concursul ”Steaua fără nume”, iar în 1988 obține premiul I la secțiunea interpretare a Festivalului Mamaia, iar un an mai târziu participă la aceeași manifestare, cu un recital. Timp de un an face ocolul țării într-un turneu de anvergură.

Litoralul o atrage pe Sanda ca pe mulți alți artiști, concertând aici în fiecare sezon estival, începând din 1990. În anul 1996, Sanda Ladoși susține numeroase spectacole în țară și participă la multe filmări și colaborări cu televiziunile, dar cel mai mult se dedică pregătirii albumului ”Nu mă iubi”.

Albumul este lansat oficial la 25 septembrie 1997, la Târgul Internațional de Muzică București, Sala Palatului. ”Nu mă iubi” reunește compoziții semnate Dan Iagnov, Adrian Ordean, Cornel Fugaru, Dinu Giurgiu. Două dintre piese sunt tot în duet cu actorul Ștefan Iordache.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top