Connect with us

Revistateo.ro

Sanda Nicola a ramas insarcinata dupa ce a invins cancerul! Cum a facut anuntul

Stiri

Sanda Nicola a ramas insarcinata dupa ce a invins cancerul! Cum a facut anuntul

Cunoscuta jurnalista Sanda Nicola e in culmea fericirii! Vedeta de la Digi 24 a ramas insarcinata dupa ce a invins cancerul de col uterin. Stirista a facut anuntul pe Facebook, schimbandu-si poza de cover cu o animatie care prezinta o viitoare mamica.

In spatele zambetului ei cand prezinta stirile in fiecare zi se ascunde o drama. O drama pe care cu greu a depasit-o. Fosta vedeta B1 TV, actualmente angajata la Digi 24, a trecut prin momente cumplite in viata, clipe pe care nimeni nu si le poate imagina. In urma cu mai multi ani, jurnalista a trebuit sa isi ingroape baietelul abia nascut. Tanara a dus apoi o lupta crunta cu cancerul de col uterin, batalie pe care a castigat-o.

Vedeta in varsta de 38 de ani este acum in culmea fericirii. Ea si sotul ei, Liviu Iolu, vor avea un copil. Anuntul a fost facut pe Facebook. „Cand nici nu mai indrazneam sa sper…”, a scris Sanda la o fotografie pe care a pus-o la cover (posterul virtual al paginii personale de Facebook).

Gheorghe Turda s-a despartit de Lucia Lazar dupa 35 de ani de iubire

Jojo este insarcinata! Ce sex va avea copilul ei si al lui Paul Ipate

„N-as schimba nimic din trecutul meu, toate nefericirile care au trecut peste mine m-au facut mai inteleapta si mi-au alimentat si mai mult pofta de viata”, declarase in urma cu ceva timp pentru revista Taifasuri.

Sanda-Nicola-a-ramas-insarcinata-dupa-ce-a-invins-cancerul!-Cum-a-facut-anuntul-1

„Nu aveam grija deloc de sanatatea mea, de nevoile organismului meu. Munceam excesiv, fumam excesiv, dormeam foarte putin, eram vesnic agitata, foarte ambitioasa, mancam rar si adesea fast-food. Ignoram complet orice durere si prima întotdeauna dorinta de a performa in televiziune. Ca si cand nimic altceva nu era mai important decat urmatoarea aparitie in direct. Mi-am neglijat familia si prietenii, am absentat de la multe nunti, botezuri si de la alte evenimente in care cei dragi m-ar fi vrut aproape.

Credeam atunci ca sunt sacrificii pe care trebuie sa le fac. Azi imi vine sa rad! Nu erau sacrificii! Sacrificati erau apropiaţii mei si propria mea sanatate. A fost doar un lung sir de alegeri gresite, luate din ambitie si din naivitatea varstei la care crezi ca nimic nu te poate dobori”, a mai declarat Sanda pentru Taifasuri.

Sanda Nicola a prezentat in trecut stirile la B1 TV, iar acum este moderator, prezentator si corespondent special la Digi 24. Pe Sanda lumea o stie pentru campania dusa de postul de stiri privind regionalizarea Romaniei, jurnalista luand la pas toate judetele tarii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top