Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop saptamanal

Săptămâna despărțirilor. Previziuni karmice 3-9 iulie 2017

Relațiile se fragilizează, soarele puternic aduce arșiță în unele cupluri, iar infidelitățile vor fi ca niște dușuri reci răcoritoare de vară pentru anumiți nativi. Lucrurile se schimbă substanțial din punct de vedere karmic până pe 9 iulie.

Previziuni karmice 3-9 iulie 2017 pentru fiecare zodie:

ZODIILE DE AER:

GEMENI – Nativii acestei zodii continuă să penduleze între pragmatism și visare. Faptul că nu vor fi dispuși să îi asculte pe cei din jur, că nu vor vrea să înțeleagă anumite evenimente le va aduce prejudicii.

BALANȚĂ – Balanțele au ocazia să profite din plin de oportunități cum rar li se mai arată. Cunosc o dragoste nouă undeva pe la finalul săptămânii.

VĂRSĂTOR – Vărsătorii se vor revolta din cauza unor chestiuni legale. Vor afla cu stupoare că au fost mințiți și poate chiar furați.

ZODIILE DE APĂ:

RAC – Racii sunt predispuși la a fi infideli, iar asta le poate dăuna relației, celor care sunt implicați în vreuna.

SCORPION – Cu chestiunile legale vor avea de-a face și Scorpionii. Aceștia se gândesc serios să înceapă o viață nouă în străinătate și încep demersurile în acest sens.

PEȘTI – În ciuda entuziasmului și a fericirii momentului pe care îl așteptau din punct de vedere profesional, acești nativi primesc o lovitură fix când nu se așteaptă.

ZODIILE DE FOC:

BERBEC – Apar serioase probleme de amor pentru Berbeci. Sunt în pragul unei despărțiri furtunoase, scurte și cuprinzătoare ca o ploaie de vară.

LEU – Nemulțumirile interioare îi vor năpădi pe Lei, care vor fi pe punctul de a da vrabia din mână pe cioara de pe gard.

SĂGETĂTOR – Săgetătorii au o săptămână liniștită din punct de vedere karmic, semn că au început să înțeleagă că nu are rost să se strofoace pentru mizilicurile vieții.

CITESTE SI: Previziunea astrologului Minerva pentru români: „Din păcate, până pe 22 iulie…”

CITESTE SI: Horoscop Minerva săptămâna 2 – 8 iulie 2017 INTEGRAL. Previziuni pentru toate zodiile

ZODIILE DE PĂMÂNT:

TAUR – Din 7 iulie se anunță potopul în inima nativilor Taur. Starea de apăsare îi va face complet absenți. Vor descoperi câteva adevăruri dureroase.

FECIOARĂ – Și viața sentimentală a Fecioarelor va fi tulburată. Vor purta discuții lămuritoare cu partenerul de viață și de data aceasta ar putea fi definitive.

CAPRICORN – Nevoia de a controla totul își va pune amprenta asupra Capricornilor, cel puțin până pe 22 iulie. Au de câștigat din punct de vedere profesional, dar pierd pe partea sentimentală.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top