Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Saptamana incepe EXTRAORDINAR de bine pentru Fecioare, Balante si Berbeci! Citeste sfatul zilei de 11 ianuarie 2016 pentru zodia ta!

SFATUL ZILEI DE 11 IANUARIE 2016. Inceputul de saptamana se anunta unul destul de bun pentru Fecioare, Lei, Balante si Berbeci. Iata sfatul zilei pentru fiecare zodie.

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Ai o idee geniala pe care vrei s-o pui in aplicare pentru a te umple de bani. Ai incredere in intuitia ta si du-ti munca la capat! Numarul norocos al zilei: 7.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Ti-e cam lene chiar si sa te ridici din pat. E posibil sa intarzii in diferite locuri astazi. Cauta o scuza plauzibila si nu le spune ca nu ai chef, vei da dovada de lipsa de seriozitate. Numarul norocos al zilei: 12.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Iti este dor de acele clipe din viata ta in care erai cu adevarat fericit, in care nu trebuia sa te prefaci in fata lumii. Inima ta ranita striga dupa ajutor. Continua sa speri: e singura cale! Numarul norocos al zilei: 3.

CITESTE SI: TOP 5 ZODII CU GHINION LA BANI

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Te bate la cape ideea de a parasi un proiect in care te-ai angrenat recent. Nu mai faci fata presiunilor asa ca iei in calcul o scurta pauza. Numarul norocos al zilei: 16.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Saptamana incepe minunat pentru tine. Ii privesti pe ceilalti cu ochi buni si treci inclusiv peste mojiciile anumitor persoane. Asta e atitudinea! Bravo! Numarul norocos al zilei: 5.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Esti foarte incantat de surprizele de care ai avut parte weekendul trecut si asta iti ofera multa determinare sa mergi mai departe. Ai tot dreptul sa visezi la tot ce e mai bun pentru tine! Numarul norocos al zilei: 8.

Citeste sfatul zilei in pagina urmatoare!

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top