Connect with us

Revistateo.ro

Frumusete

Sapte lucruri pe care le faci gresit cand iti cureti fata

Atunci cand iti speli fata, nu te gandesti vreo clipa ca ai putea face ceva gresit, insa dupa ce vei citi randurile de mai jos, iti vei schimba complet parerea.

Spalatul fetei pare sa fie cea mai putin complicata treaba pe care o faci zilnic. Ti-ai facut un obicei din a folosi un gel special de curatare, o crema hidratanta si cam atat.

Ei bine, ar trebui sa vezi care sunt greselile pe care nu iti dai seama ca le faci atunci cand iti speli fata:

1. Alegi produsul gresit pentru a indeparta machiajul sau pentru a te spala pe fata. Demachiantul corect ar trebui sa inlature fara efort murdaria, mnachiajul si uleiul in exces, dar sa nu iti usuce excesiv fata. Trebuie sa gasesti un produs care sa faca acest lucru, sa nu fie nici prea bland, dar nici prea aspru si sa irite pielea atunci cand freci fata cu discheta.

2. Exagerezi cu curatarea fetei. Dermatologii explica faptul ca trebuie sa iti speli fata de doua ori pe zi daca ai tenul uleios si o singura data atunci cand este uscat sau norma. Daca nu folosesti machiaj in timpul zilei,crema hidratanta si nici nu ai transpirat prea mult, treci peste produsul demachiant si curata numai cu apa. Lasa-ti astfel tenul sa respire.

3. Folosesti o temperatura gresita a apei. Unii spun ca apa fierbinte deschide porii, in timp ce apa rece ii inchide. Cea mai eficienta solutie este sa iti cureti pieea cu apa calduta.

4. Iti exfoliezi pielea mult prea mult.

Exfolierea este o practica pe care nu trebuie sa o omiti, deoarece trbuie sa elimini celulele moarte, insa nu trebuie sa exagerezi. Fa acest lucru doar de doua ori pe saptamana si alege produse blande cu pielea.

Sapte lucruri pe care le faci gresit cand iti cureti fata

5. Nu iti clatesti bine fata

Ti se intampla sa iti simti fata lipicioasa dupa ce o cureti, iar acest lucru nu este deloc bun pentru tenul tau. Ocupa-te mai mult de acest aspect si axeaza-te pe linia nasului, pe barbie si pe linia parului si scapa de aceasta senzatie care iti usuca pielea fara rost.

6. Folosesti ingrediente care iti irita tenul

Evita produsele care contin parfum, coloranti ori parabeni si alege produse care au ingrediente naturale si care nu iti irita tenul.

7. Iti freci fata cu prosopul

Nu exagera atunci cand iti stergi fata si nu freca prosopul excesiv. Alege sa tamponezi usor prosopul si sa te stergi bland.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top