Connect with us

Revistateo.ro

Sfântul Ierarh Andrei Ierusalimiteanul

Credinta

Sărbătoare azi, 4 iulie 2018. Este pomenit Sfântul Ierarh Andrei Ierusalimiteanul

Astăzi, pe 4 iulie 2018, creștinii îl pomenesc pe Sfântul Ierarh Andrei Ierusalimiteanul. A fost Arhiepiscopul Cretei. S-a născut în jurul anului 660. La vârsta de 15 ani, Sfântul Ierarh Andrei Ierusalimiteanul a devenit călugăr la Ierusalim. Este zi de sărbătoare astăzi, așa că toți creștinii trebuie să țină cont de lucrurile pe care nu este recomandat să le facă acum. Iată ce să nu faci și ce rugăciune ai putea rosti în această zi pentru a-ți merge bine, pentru a fi ferit de rele.

Sărbătoare azi, 4 iulie 2018. Este pomenit Sfântul Ierarh Andrei Ierusalimiteanul. Iată ce trebuie să faci

Conform calendarului ortodox, ziua de 4 iulie 2018 este una de post. Drept urmare, pentru a-ți merge bine, este recomandat să respecți regulile impuse de zilele de post. Deci, stai departe de produsele de origine animală. Și nu uita că postul nu se rezumă numai la restricțiile alimentare.

De asemenea, este bine să stai departe de gândurile rele, precum și de acțiunile rele. Acestea nu sunt compatibile cu zilele de post. De asemenea, astfel de lucruri este bine să fie evitate și în zilele obișnuite, chiar dacă nu se ține post.

CITEȘTE ȘI: Rugăciunea celor 9 marți. Se rostește 9 marți la rând pentru a-ți schimba viața

CITEȘTE ȘI: Rugăciune către Sfinții doctori fără de arginți Cosma și Damian pentru sănătate

Tot în ziua în care este pomenit Sfântul Ierarh Andrei Ierusalimiteanul, creștinii ar putea rosti o rugăciune pentru a fi ocrotiți. Mai jos vei găsi rugăciunea pe care o poți rosti și tu în această zi astfel încăt să fii ocrotit.

”Îndreptătorule al Ortodoxiei, învăţătorule al dreptei cinstiri de Dumnezeu şi al curaţiei şi luminătorule al lumii, podoaba călugărilor cea de Dumnezeu insuflată Sfinte Ierarhe Andrei, înţelepte, cu învăţăturile tale pe toţi i-ai luminat. Alăută duhovnicească, roagă-te lui Hristos Dumnezeu ca să mântuiască sufletele noastre. Amin!”. Aceasta este rugăciunea pe care o poți spune și tu în această zi de sărbătoare când este pomenit Sfântul Ierarh Andrei Ierusalimiteanul. De asemenea, nu uita să ții cont și de lucrurile de mai sus pentru a-ți merge bine pe parcursul zilei și nu numai.

Sursă foto: Doxologia

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Credinta

To Top