Connect with us

Revistateo.ro

Sărbătorește Mărțișorul în zbor, la MărțiZBOR!

Stiri

Sărbătorește Mărțișorul în zbor, la MărțiZBOR!

Vrei să zbori deasupra Sibiului, fostă capitală culturală europeană în 2007, pe 1 și 3 Martie? Cei de la Airfield Festival lansează o ofertă de nerefuzat: MărțiZBOR. În cadrul festivalului de muzică alternativă, (ediție care va avea loc în perioada 30 iulie-2 august), doritorii care cumpără bilete pentru a participa la festival vor beneficia de reducere la zborul de MărțiZBOR.

Duminică, 1 martie și marți, 3 martie, are loc cel mai nebunesc festival creat vreodată pentru întâmpinarea primăverii: MărțiZBOR. Cei care doresc să ia parte la un zbor amețitor deasupra Sibiului nu trebuie decât să se înscrie cât mai repede la oferta Airfield Festival trimițând un email la yourfield@airfieldfestival.ro, care să conțină numărul și seria biletului de festival pentru acordarea unei reduceri de 20%.

CITEȘTE ȘI: CADOUL PERFECT DE MĂRȚIȘOR, ÎN FUNCȚIE DE ZODIE

Biletele pentru festivalul care va avea loc în această vară vor costa 269 lei, însă dacă îl achiziționezi până pe 15 martie, vei avea acces la Air Field Festival 2015 cu o reducere care va transforma prețul final în 139 lei biletul. Biletele pentru Air Field Festival 2015 se pot cumpăra din magazinele Domo, Orange, Germanos, librăriile Humanitas și Cărturești, iar prețurile acestora se vor modifica pe 15 martie la 199 lei, urmând să crească treptat până la prețul final de 269 lei.

La festivalul muzicii alternative din această vară vor participa 70 de trupe și artiști solo pe 3 scene pe un spațiu de 40 de hectare de teren.

Zborurile de pe 1 și 3 Martie se vor face de pe aerodromul Măgura iar în avion vor putea urca 2 sau 4 persoane.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top