Connect with us

Revistateo.ro

Life

Sărbători triste fără Ionuț Anghel. Ce fac părinții băiețelului zi de zi la mormânt

Sărbătorile sunt triste pentru familia Anghel, părinții băiețelului sfâșiat de maidanezi în urmă cu câțiva ani.

Ionuț Anghel nu va fi uitat niciodată de părinții lui. El este acum în lumea îngerilor, iar părinții își amintesc de el zi de zi.

În fiecare zi cei doi merg la mormântul micuțului, iar mama plânge de fiecare dată când se apropie de locul unde cel mic a fost condus pe drumul către Dumnezeu.

Conform știrilekanald.ro, părinții lui Ionuț au primit despăgubiri de la proprietarii terenului unde micuțul a fost omorât de maidanezi, dar banii nu pot înlocui niciodată pierderea unui copil.

„Suntem in fiecare zi la cimitir si am ajuns sa cunoastem rudele celor defuncti. Va spunem sincer ca oameni ca parintii lui Ionut se intalnesc mai rar.

CITESTE SI: Fenomen PARANORMAL la înmormântarea Regelui Mihai. Ce a pățit Principesa Margareta VIDEO

Îți amintești de cazul lui Ionuț, copilul omorât de maidanezi? Ce s-a descoperit acum întrece orice imaginație

Micul Hercule are probleme grave. Ce spune un medic spaniol

Cum arată micul Hercule în 2017. Imagini rare cu adolescentul

În lacrimi. ULTIMA scrisoare scrisă de ALEXANDRU ARȘINEL pentru Stela Popescu. Regretata artistă ar fi împlinit 82 de ani

Detalii tulburătoare! Ce ținea Stela Popescu ÎN MÂNĂ când a fost găsită decedată. Abia acum s-a aflat ADEVĂRUL

Chiar si dupa patru ani, si dupa ce au primit despagubirile acelea enorme, vin in fiecare zi aici, stau langa mormant, vorbesc cu copilul lor…

Ii aduc mereu jucarii, flori si lumanari, iar doamna plange. Asta e cea mai mare tragedie, care sfideaza legea firii. Niciun parinte n-ar trebui sa treaca prin asa ceva”, a spus un agent de paza pentru Kanal D.

Ce se mai știe despre cazul Anghel

În urmă cu patru ani, cazul lui Ionuț Anghel, copilul sfâșiat de maidanezi a cutremurat România. Lumea s-a împărțit în două tabere: susținătorii animalelor și susținătorii vieții umane.

În acest dosar lucrurile nu sunt limpezite pe de-a întregul nici în ziua de azi, deși suntem deja în anul 2017.

Situația a devenit complicată în scandalul dintre familia lui Ionuț Anghel și fostul avocat, Bogdan Bărbuceanu.

Fostul avocat e acuzat de părinții care l-au pierdut pe îngerașul Ionuț în Parcul Tei din Capitală de înșelăciune.

Bogdan Bărbuceanu ar fi prezentat executorului judecătoresc un contract „care nu a fost dus la îndeplinire și reziliat”, conform Știrilor Kanal D.

„Fostul avocat nu are nici un drept cu privire la onorariul pe care l-a executat, putem vorbi de o infractiune de inselaciune pentru ca a prezentat executorului judecatoresc ca fiind valabil un contract de asistenta juridica, in conditiile in care acesta nu a fost dus la indeplinire si a fost reziliat in primele trei saptamani”, a declarat Virgil Petru Papuc, actualul avocat al familiei Anghel, pentru ziarul Libertatea.

Actualul reprezentant al familiei Anghel nu a declarat dacă va înainta o plângere împotriva fostului avocat Bărbuceanu din aprtea clienților săi. În schimb, acesta a făcut o contestație la executarea judecătorească.

Bărbuceanu se apără susținând că a încercat tot timpul să ia legătura cu familia și că actele semnate, contractul mai precis, este unul valabil, că nu a fost niciodată reziliat.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Life

To Top