Connect with us

Revistateo.ro

Locuitorii unui mic sat trăiesc cel puțin 100 de ani. Oamenii de știință au aflat sercetul acestora. Este vorba despre un aliment pe care îl consumă.

Inedit

Satul în care oamenii trăiesc 100 de ani. S-a aflat secretul lor! Consumă acest aliment

Se pare că locuitorii unui mic sat din Italia trăiesc 100 de ani. Iar lucrul acesta se întâmplă deoarece consumă rozmarin. Iată ce spun oamenii de știință în legătură cu acest lucru.

Satul în care oamenii trăiesc 100 de ani. S-a aflat secretul lor! Consumă acest aliment

Este cunoscut faptul că dieta mediteraneană aduce numeroase beneficii sănătății. În plus, se pare că rozmarinul este secretul longevității.

Nu mică le-a fost mirarea oamenilor de știință când au constatat că locuitorii unui mic sat din Iatalia trăiesc 100 de ani. Acciaroli este cunoscut pentru faptul că locuitorii au o speranță de viață mult mai mare comparativ cu alte zone din Italia. Astfel, oamenii de știință au făcut un studiu la care au participat 300 de persoane, toate având peste 100 de ani. Subiecții locuiau în această regiune a Italiei.

În urma studiului, oamenii de știință au ajuns la concluzia că toți cei care au participat la studiu au consumat de-a lungul timpului rozmari. Astfel, ei cred că există o strânsă legătură între această plantă și speranța de viață mai mare în cazul acestor persoane. De asemenea, cercetătorii au aflat că locuitorii acestei regiuni fac drumeții lungi. Merg pe munte pentru a găsi rozmarinul.

CITEȘTE ȘI: „Am aproape 100 de ani. Imi astept sfarsitul si…”

CITEȘTE ȘI: Semne ca vei trai 100 de ani

Potrivit specialiștilor, dieta mediteraneană aduce beneficii inimii. De asemenea, previne apartiția diabetului. În plus, previne dezvoltarea anumitor tipuri de cancer. Acum, oamenii de șțiință susțin că trebuie să afle cu certitudine dacă rozmarinul este singurul motiv pentru care oamenii trăiesc mai mult în acea zonă, sau mai mulți factori contribuie la creșterea speranței de viață în cazul acelor oameni. Ar putea fi vorba despre mai mulți factori precum consumul fructelor, al legumelor, uleiul de măsline, anumite plante sau peștele.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top