Connect with us

Revistateo.ro

Saturn retrograd in Sagetator pe 6 aprilie. Cum sunt afectate zodiile

Horoscop

Saturn retrograd in Sagetator pe 6 aprilie. Cum sunt afectate zodiile

Planeta Saturn intra in miscare retrograda pe 6 aprilie, iar zodia asupra careia isi va manifesta toata energia este Sagetator.

Urmeaza o perioada extrem de incarcata, plina de conflicte, de restartari, de situatii care mai de care mai neprevazute.

Ce reprezinta planeta Saturn in astrologie

Planeta Saturn in faza retrograda nu e de bun augur pentru nicio zodie. Saturn vine tot timpul cu restrictii, cu limitari. Se stie ca actioneaza intr-un mod neplacut asupra oamenilor, insa asta se intampla tocmai pentru a-i trezi la realitate.

Saturn retrograd in Sagetator pe 6 aprilie. Cum sunt afectate zodiile

Pana in luna august, planeta Saturn va conduce majoritatea domeniilor Sagetatorului: tot ce tine de casa, de familie, de cariera ori de dragoste.

Berbecii trebuie sa isi reprime pornirile agresive in urmatoarea perioada. Pana pe 15 august vor simti cum e sa fie pusi la zid.

Nativii zodiei Taur vor pierde foarte mult din cauza proastei organizari. Saturn vine sa faca ordine in gandurile si in hartiile acestora.

Nativii Gemeni trebuie sa depaseasca modul superficial de abordare a problemelor, inainte de toate. Daca vor continua sa creada ca totul se obtine batand din palme s-ar putea trezi la marginea prapastiei.

Nativii Rac sunt nevoiti sa se intoarca la cei dragi cu ceva mai multa consideratie. Vor reinvata valorile traditionale insuflate de batranii familiei in copilarie.

CITESTE SI: Horoscop mayas primavara 2017

Nativii Leu sunt avantajati de miscarea inversa a lui Saturn. Au ocazia pana in luna august sa isi slefuiasca talentele.

Fecioarele devin mai tolerante si mai eficiente. Nu se vor lasa batute pentru nimic in lume.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top