Connect with us

Revistateo.ro

Saveta Bogdan

Staruri

Saveta Bogdan face dezvăluiri despre ce nu s-a văzut la înmormântarea Ionelei Prodan

Saveta Bogdan a vorbit pentru prima oară despre moartea Ionelei Prodan. Interpreta de muzică populară din Ardeal a dezvăluit câteva lucruri pe care oamenii trebuia să le știe. A dezvăluit și marele plan al Anamariei, acela de a scoate un CD cu melodiile mamei sale.

Saveta Bogdan: „Mie mi-a plăcut ce am văzut”

„Am stat până la 10 fără un sfert acolo. Mi s-a părut totul foarte bine. Ana a împărțit niște CD-uri. O doamnă m-a întrebat dacă Ionela Prodan mai scoate CD-uri pe piață. I-am zis că o să scoată Ana, fata ei.

Interpreți au venit în zilele astea. Acuma fiecare avea program. Nu știu la înmormântare câți au fost, dar au fost mulți.

Mie mi-a plăcut ce am văzut. S-a făcut și pomană. Totul a fost foarte ok. Foarte frumos sicriul. O felicit pe Anamaria.

Dorința să fie sicriul alb a fost dorința Ionelei, asta știam și eu. Lumea a iubit-o foarte tare și fiecare a vrut un CD cu ea. Lumea a iubit-o foarte tare și încă o iubește.

Eram la chioșcul de ziare și o doamnă a întrebat dacă are vânzătoarea un CD cu Ionela Prodan. Ar fi bine ca Anamaria să scoată un disc cu melodiile mamei sale.

Lumea acuma nu mai ascultă CD-uri, ascultă pe Youtube. Sunt melodii de-ale Ionelei care sunt cerute și astăzi oriunde te duci, la petreceri, la nunți, peste tot”, a declarat Saveta Bogdan la România TV.

Prezent la înmormântare a fost și George Becali. Acesta a avut cuvinte frumoase la adresa familiei Prodan. Latifundiarul din Pipera a spus că Anamaria este destul de puternică și că a admirat la ea determinarea cu care a dus la bun sfârșit toată procesiunea.

https://teotrandafir.com/staruri/elena-merisoreanu-a-izbucnit-in-lacrimi-la-televizor-ce-marturisire-a-facut-despre-ionela-prodan-188590/

La capelă a cântat astăzi, în memoria Ionelei, Mărioara Man Gheorghe. Momentul în care a cântat i-a făcut pe toți să plângă. Anamaria, deși s-a ținut tare toată ziua, nu a rezistat și a izbucnit în plâns.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top