Connect with us

Revistateo.ro

SCANDAL după EUROVISION: Victoria trupei Voltaj, CONTESTATĂ. 14 NEREGULI MAJORE LA TVR

Stiri

SCANDAL după EUROVISION: Victoria trupei Voltaj, CONTESTATĂ. 14 NEREGULI MAJORE LA TVR

Un scandal monstru a izbucnit după ce am aflat care este trupa care ne va reprezenta la Viena anul acesta, în competiția Eurovision 2015. Trupa Voltaj este contestată aspru de cei care au urmărit gala de aseară a Selecției Naționale de la TVR. Iată 14 nereguli majore semnalate:

1. Momentul trupei Voltaj a depășit cele 3 minute alocate fiecărei piese, aceștia având un plus față de ceilalți concurenți (momentul mamei cu patul + piesa propriu zisă).

2. Trupa Voltaj a avut două repetiții în ziua de sâmbătă, 7 martie, înainte de marea finală națională. Una în timpul zilei și alta seara, după ora 00, după ce toți concurenții au plecat. Echipa tehnică a TVR-ului a tratat privilegiat trupa Voltaj prin felul în care a filmat momentul acestora pe scenă.

CITEȘTE ȘI: VOLTAJ MERGE LA VIENA. SALA I-A HUIDUIT

3. Fanii ESC contestă și faptul că trupa Voltaj au avut cel mai bun sunet, imediat după ce au cântat aceștia, sunetul suferind modificări cu următoarea trupă care a intrat pe scenă: Băieții.

4. Lipsa de transparență a jurizării. Fanii Eurovision cer publicarea notelor juriului pe siteul TVR.

5. Perioada de votare s-a prelungit de la 30 la 40 de minute, fără explicație.

6. Lara Lee a fost singura finalistă care nu a primit invitații VIP, în sala de la Craiova.

7. Echipa Larei Lee se plânge că TVR-ul nu a respectat cerințele lor privind felul în care doreau să fie filmat momentul „Superman” pe scenă.

8. Numele anonimilor participanți la Eurovision este subestimat în fața numelor grele, cărora li se acordă spații mai ample de emisie și promovare.

9. La TVR au existat 3 make-up artiste la 100 de persoane.

10. Nu toate cabinele artiștilor au fost echipate la fel pentru toți. Unele nu aveau scaune, altele nu aveau nici măcar oglindă.

11. Anul acesta nu a avut loc emisiunea Dopo Eurovision, în care să se dezbată în mod tradițional gala finală.

12. Mai mulți artiști nu au fost chemați în CAR după fiecare repetiție, pentru a auzi sunetul de la tv.

13. Staffurile mai multor artiși se plâng de faptul că TVR i-a tratat rece, în schimb ce pe Voltaj și Luminița Anghel i-a menajat.

14. Fanii lui Aurelian Temișan nu își pot imagina cum artistul a primit doar 300 de voturi, având în vedere că a cântat la el acasă, în Craiova.

PLUS:
Mai multe mesaje telefonice pentru diverși artiști au primit confirmarea peste o oră, după ce liniile de votare au fost închise, ceea ce multora li se pare a fraudă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top