Connect with us

Revistateo.ro

SCANDAL LA CASA REGALA. Printesa Kate, atacata de unde nu se astepta

Stiri

SCANDAL LA CASA REGALA. Printesa Kate, atacata de unde nu se astepta

De cand a devenit ducesa de Cambridge, Kate Middleton nu o duce prea bine ca membra a Casei Regale Britanice, fiind aspru criticata si barfita mai ales de rudele ei care au cu adevarat sange albastru.

Verisoara lui William, Eugenie, se pare ca nu o are deloc la inima pe Kate deoarece toata lumea ii canta in struna, incepand cu familia regala si culminand cu opinia publica si mass-media. Eugenie pare sa fie extrem de deranjata de faptul ca printesa Kate a devenit din nou insarcinata, fapt ce reprezinta o amenintare pentru ea. Potrivit tabloidelor britanice, Eugenie a inceput sa o vorbeasca pe la spate pe Kate.

CITESTE SI: OFICIAL. KATE E DIN NOU INSARCINATA

Eugenie critica sever felul in care o tine lumea in puf pe Kate spunand ca, desi este sotia lui William, anumite drepturi nu ar trebui sa le aiba, pentru ca nu este o membra veritabila a Casei Regale.

Unul dintre atacurile cele mai dure despre care relateaza presa britanica este acela in care Eugenie o catalogheaza pe Kate drept o femeie care nu are al atribut decat sa faca copii. Nu este singurul membru al Casei Regale care o ataca pe Kate. Deranjata de popularitatea printesei de Cambridge, Camila Parker, sotia printului Charles s-a aratat si ea indignata de prezenta lui Kate in familia regala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top