Connect with us

Revistateo.ro

Scapă de coșuri cu această mască minune

Stiri

Scapă de coșuri cu această mască minune

Pentru a prepara masca cu măr ai nevoie de :

– un măr curățat de coajă pe jumătate și fără semințe

– 2 linguri de iaurt

– o lingură de miere de albine

CITEȘTE ȘI: IATĂ CUM ÎNGRIJEȘTI PIELEA CU ROZACEE

Cum trebuie să procedezi:

Taie mărul în cubulețe și pune-l într-un blender. Adaugă apoi 2 linguri de iaurt și o lingură de miere. Pornește blenderul și lasă-l ă meargă până ce toate ingredientele se transformă într-o pastă omogenă. Transferă pasta într-o ceșcuță și aplic-o pe tenul ușor umezit. Lasă masca să acționeze cel puțin 20 de minute și apoi spală-te cu apă călduță.

Acest tratament este un mix din trei ingrediente foarte eficiente, care au numeroase proprietăți benefice pentru tenul gras și nu numai.  Mărul este o sursă bogată de vitamina C, un puternic antioxidant care stimulează producția de colagen și elastină. Această vitamină joacă un rol important în tratarea coșurilor și menține pielea curată și tânără. Totodată reglează nivelul de uleiuri naturale din piele și luptă împotriva radicalilor liberi.

Iaurtul exfoliează foarte delicat și conține bacterii probiotice, excelente pentru sănătatea pielii. Acesta este un ingredient minune pentru persoanele care se confruntă cu acneea și decolorarea, redă strălucirea pielii și oferă elasticitate. Măștile cu iaurt sunt recunoscut pentru proprietatea lor de a absorbi uleiul în exces din profunzimea stratului de piele.

Mierea de albine are proprietăți antiinflamatorii și antibacteriene și îndepărtează instant bacteriile care provoacă apariția coșurilor. Aceasta curăță în profunzime și ține la distanță infecțiile. Totodată, împiedică formarea ridurilor și ajută la eliminarea punctelor negre.

 

2 Comments

2 Comments

  1. Andreea

    2015-03-21T21:24:00+02:00 at 2015-03-21T21:24:00+02:00

    mastile ajuta tenul,dar in primul rand tenul trebuie curatat de comedoane si apoi pusa masca .Nici un produs pus pe fata nu scoate comedoanele doar ajuta pielea,o inmoaie pentru o mai buna curatire.Curatirea tenul se face o data la 3-4 saptamani pe luna la un salon de cosmetica.

  2. stefan elena

    2015-03-24T09:41:43+02:00 at 2015-03-24T09:41:43+02:00

    Pot sa stiu daca se tine la frigider, daca mai poate fi refolosita si la cat timp?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top