Connect with us

Revistateo.ro

Scapă de depresie urmând aceşti paşi

Inedit

Scapă de depresie urmând aceşti paşi

Scapă de depresie urmând aceşti paşi.

Utilizarea la maximum a luminii solare – este una dintre metodele cel mai des recomandate pentru învingerea stării de spirit negative, cu atât mai mult cu cât aceasta este mai puţin întâlnită în această perioadă a anului, mai ales în regiunile nordice ale globului.

Plimbările în aer liber – chiar dacă este frig, mersul pe jos ajută la o mai bună circulaţie a sângelui, fapt care ne binedispune automat. În plus, aerul curat şi rece oxigenează creierul, sufocat de orele petrecute în spaţii închise.

Ascultarea melodiilor triste – oricât de ciudat ar părea asta, piesele muzicale melancolice reglează şi combat stările negative şi sentimentul de singurătate, asta dacă e să ne luăm după cercetătorii de la Universitatea din Tokyo. Tindem să-i credem, având în vedere că melodiile triste fac oamenii să fie mai calmi.

O pauză de ceai – savanţii olandezi au descoperit că obiceiul de a bea un ceai periodic duce la creşterea creativităţii şi impulsionează procesele cognitive. Cafeina este un bun stimulant, dar ceaiul conţine un aminoacid, L-teanină, care influenţează relaxarea minţii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top