Connect with us

Revistateo.ro

Te culci mereu târziu? Află ce riști

Stiri

Scapa de insomnie rapid cu aceasta metoda

Acum poti scapa de insomnie foarte rapid daca apelezi la o noua metoda descoperita de cercetatori. Insomnia este o problema cu care se confrunta foarte multe persoane in zilele noastre. Cauzele aparitiei sale sunt multiple: stresul, factorii de mediu, depresia sau alimentatia necorespunzatoare te pot impiedica sa adormi sau te pot trezi in miezul noptii. Doar cine s-a confruntat cu aceasta problema stie cat de suparatoare poate fi si cat de greu poate fi eliminata.

Oamenii de stiinta spun ca persoanele care sufera de insomnie ar trebui sa doarma intr-o camera racoroasa. Atunci cand te pui la somn intr-un mediu mai rece decat cel cu care esti obisnuit vei adormi intr-un timp mai scurt, pentru ca in acest mod temperatura corpului tau scade mai rapid si tu te simti mai confortabil. Studii recente arata ca persoanele care se confrunta cu boli psihice au prezentat semne de ameliorare atunci cand au fost culcate in camere in care temperatura era cu cateva grade mai scazuta decat in mod normal.

CITESTE SI: COAJA DE BANANA FIARTA TE AJUTA SA SCAPI DE INSOMNIE

CITESTE SI: CEAIUL CARE COMBATE RETENTIA DE APA

In mod inevitabil, somnul arde calorii. O temperatura scazuta intensifica arderile si te ajuta sa slabesti. Da, in acest mod vei pierde caloriile in plus mult mai rapid, in timp ce te odihnesti! Este un motiv foarte bun sa reduci temperatura din dormitorul tau, nu-i asa?

Specialistii spun ca pe timpul noptii temperatura din camera trebuie sa fie de maxim 24 de grade, insa este ideal daca se apropie de 20 de grade. Atentie insa, aceasta nu trebuie sa scada sub 20 de grade, pentru ca in acel moment corpul va pierde mai multa caldura decat trebuie si astfel va incepe un proces de incalzire prin care se accelereaza pulsul, fapt care aduce complicatii in timpul somnului si readuce insomnia.

Sursa foto: empowher.com

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top