Stiri
Scapă de kilogramele în plus cu DIETA DANEZĂ
Scapă de kilogramele în plus cu DIETA DANEZĂ. Dieta pe care o studiem astăzi este una săracă în calorii, tocmai de aceea este indicat să consultăm un specialist înainte de a o testa pe propria alimentaţie. Avantajul faţă de alte cure de slăbire este acela că meniul este unul variat, astfel că nu vă veţi sătura să mâncaţi acelaşi alimente în fiecare zi, cum se întâmplă în unele cazuri.
Pentru că este un program de slăbire ce se întinde pe mai multe zile, găsiţi în continuare planul detaliat. Iată, aşadar, cum trebuie urmată dieta daneză:
CITEŞTE ŞI: Află când ai nevoie de o dietă de detoxifiere
Ziua 1. Mic dejun – o ceaşcă de cafea îndulcită (un cub de zahăr, nu mai mult).
Prânz – două ouă fierte, alături de 380 grame spanac şi o roşie.
Cină – friptură de vită (200 grame) şi o salată verde cu ulei de măsline şi zeamă de lămâie.
Ziua 2. Mic dejun – o ceaşcă de cafea îndulcită cu un cub de zahăr.
Prânz – şuncă (250 grame) şi un iaurt slab.
Cină – friptură de vită (200 grame) şi o salată verde cu ulei de măsline şi zeamă de lămâie.
Ziua 3. Mic dejun – ceaşca de cafea îndulcită, alături de o felie de pâine prăjită.
Prânz – două ouă fierte, o felie de şuncă şi o salată verde.
Cină – o ţelină fiartă, o roşie şi un măr.
Ziua 4. Mic dejun – o ceaşcă de cafea îndulcită şi o felie de pâine prăjită.
Prânz – 200 ml suc portocale şi un iaurt slab.
Cină – un ou fiert, 250 grame brânză de vaci şi un morcov ras.
Scapă de kilogramele în plus cu DIETA DANEZĂ:
Ziua 5. Mic dejun – un morcov mare, ras.
Prânz – 200 grame cod, păstrăv sau calcan cu o linguriţă de unt proaspăt şi zeamă de lămâie.
Cină – friptură de vită (200 grame) şi o ţelină rasă.
Ziua 6. Mic dejun – revenim la ceaşca de cafea îndulcită şi o felie de pâine prăjită.
Prânz – două ouă fierte şi un morcov ras.
Cină – o friptură de pui, alături de o salată verde.
Ziua 7. Mic dejun – o ceaşcă de cafea neîndulcită.
Prânz – NIMIC! Se bea multă apă.
Cină – cotlet de porc, iepure sau ren (200 grame) şi un măr.
Ziua 8. Mic dejun – o ceaşcă de cafea îndulcită.
Prânz – două ouă fierte (tari), spanac (380 grame) şi o roşie.
Cină – friptură de vită sau ren (200 grame) cu lămâie şi salată verde cu ulei de măsline.
Ziua 9. Mic dejun – cafea îndulcită.
Prânz -şuncă (250 grame) şi un iaurt natural.
Cină – friptură vită (200 grame) cu lămâie, salată verde şi ulei de măsline.
Scapă de kilogramele în plus cu DIETA DANEZĂ:
Ziua 10. Mic dejun – cafea îndulcită şi o felie de pâine prăjită.
Prânz – două ouă fierte (tari), o felie de şuncă şi salată verde.
Cină – o ţelină fiartă, o roşie şi un măr sau o pară.
Ziua 11. Mic dejun – cafea îndulcită şi o felie de pâine prăjită.
Prânz – zeamă de fructe (200 grame) şi un iaurt natural.
Cină – un ou fiert tare, un morcov ras şi 250 grame fructe de orice fel.
Ziua 12. Mic dejun – un morcov mare ras şi lămâie.
Prânz – cod, păstrăv sau calcan (200 grame) şi lămâie.
Cină – friptură vită (200 grame), o ţelină rasă şi unt.
Ziua 13. Mic dejun – o ceaşcă de cafea îndulcită şi o felie de pâine prăjită.
Prânz – două ouă fierte (tari) şi un morcov ras.
Cină – o bucată mare de pui şi o salată verde cu ulei şi zeamă de lămâie.
Cei care au pus la cale dieta spun că pentru reuşita ei se recomandă salată verde cât mai proaspătă, iar iaurtul să fie cât mai natural, în timp ce cafeaua nu se înlocuieşte cu ceai. Nu în ultimul rând, atunci când senzaţia de foame persită, ea poate fi diminuată cu un consum ridicat de apă.