Connect with us

Revistateo.ro

Scapa de pielea inchisa din zona axilei cu BICARBONAT

Frumusete

Scapa de pielea inchisa din zona axilei cu BICARBONAT

Acum poti scapa de pielea inchisa la culoare din zona axilei folosind un ingredient simplu: bicarbonat de sodiu. Iata ce trebuie sa faci!

Multe femei se confrunta cu aceasta problema: in zona axilei pielea devine mai inchisa la culoare. Acest lucru se intampla din pricina mai multor factori. Un rol masiv il au substantele chimice din deodorante, dar si epilarea frecventa cu ceara poate conduce la aceasta neplacere. Din fericire, exista o solutie salvatoare!

Bicarbonatul de sodiu este ingredientul minune care te scoate din impas. Nu irita pielea si rareori are reactii adverse, asa ca este potrivit pentru orice tip de piele. Totusi, pentru inceput, este indicat sa incerci tratamentul pe o portiune mica de piele. Astfel iti vei da seama daca esti sau nu alergic.

CITESTE SI: CUM INDEPARTEZI VOPSEAUA DE PAR CU BICARBONAT DE SODIU

Foloseste bicarbonatul sub forma de exfoliant. Amesteca o lingurita de bicarbonat de sodiu cu una de apa si formeaza o pasta densa. Maseaza zona de sub brat cu aceasta pasta de doua ori pe zi. In cateva zile vei observa mici schimbari. Rezultatele pot fi vizibile numai daca urmezi tratamentul cu rabdare si perseverenta. Exfoliantul obtinut elimina celulele care provoaca pigmentarea.

Un alt mod de a utiliza bicarbonatul este sub forma de masca. Formeaza o pasta din bicarbonat, suc de lamaie si apa de trandafiri si intinde-o pe toata zona afectata. Las-o sa actioneze 15 minute sau pana ce se intareste complet si apoi spala-te cu apa calduta si miscari delicate. Aceasta masca se poate aplica zilnic si este extrem de eficienta. Rezultatele nu vor intarzia sa apara!

Sursa foto: livestrong.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top