Connect with us

Revistateo.ro

punctele negre

Stiri

Scapa de punctele negre cu cel mai simplu remediu. Poti sa il aplici chiar acum!

Acest remediu pentru punctele negre este ieftin si la indemana oricui. Vezi care sunt cele doua ingrediente de care ai nevoie!

Punctele negre sunt o problema comuna, dar foarte deranjanta pentru toate persoanele, fie femei sau barbati. Punctele negre apar cand porii sunt blocati de excesul de sebum si celule moarte ale pielii. Asa se formeaza si cosurile, de fapt, dar diferenta dintre cosuri si punctele negre este ca in cazul celor din urma, sebumul oxideaza in contact cu aerul, devenind negru.

Chiar daca stii ca exfoloierea este foarte buna pentru ten, un scrub agresiv nu este o solutie pentru a indeparta punctele negre, ci le infunda mai mult. Exista insa un remediu care face minuni daca il folosesti de doua ori pe saptamana!

CITESTE SI: 3 solutii pentru a scapa rapid de punctele albe

CITESTE SI: Cum scapi de cosuri cu peroxid de hidrogen, in 6 pasi simpli

MIERE SI SCORTISOARA!

Cine ar fi zis ca acest amestec ce suna delicios poate fi o combinatie excelenta pentru a scapa de punctele negre. Mierea este cunoscuta pentru efectele ei antibacteriene si lupta impotriva microbilor de pe piele, iar scortisoara iti imbunatateste circulatia, lucru care ofera stralucire si sanatate tenului.

Amesteca scortisoara cu mierea si acopera zona afectata cu aceasta pasta, apoi acoper-o cu un disc demachiant. Lasa sa actioneze timp de 5 minute, apoi da jos discul de vata, clateste bine zona si aplica o crema hidratanta.

Vei observa din prima cum punctele negre au disparut si pielea ta e catifelata. Repeta acest tratament de 2 ori pe saptamana, pentru efecte uimitoare!

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top