Connect with us

Revistateo.ro

masca

Stiri

Scapa rapid de punctele negre cu cea mai eficienta masca pe care ti-o poti prepara chiar tu!

Cauza punctelor negre consta in dilatarea porilor ce creeaza astfel un mediu propice in care se acumuleaza sebumul.

In momentul in care glandele se ridica pana la suprafata tesutului epitelial, sebumul vechi iese la suprafata unde are loc oxidarea si de unde rezulta acea culoare inchisa. Acest lucru se intampla in mod obisnuit la persoanele care detin un ten gras cu preponderenta in zona T a fetei.

Pentru asta exista cateva solutii care ajuta la rezolvarea problemei:
Masca cu lapte si suc de lamaie detine doua ingrediente vedeta pe care le vei gasi in propriul frigider. Ce poate fi mai simplu si mai la indemana decat asta?

Cele doua ingrediente sunt foarte bogate in antioxidanti, lucru care ajuta la curatarea porilor de impuritatile care duc la formarea punctelor negre sau a cosurilor. Acest elixir se prepara intr-un bol in care vei adauga laptele cald si picaturile de suc proaspat.

Aplica masca cu grija, iar pe zonele afectate de acnee sau de puncte negre maseaza 30 de secunde fara sa apesi. Lasa masca sa actioneze vreme de 15 minute, iar daca esti o persoana cu un ten sensibil, masca nu trebuie sa stea mai mult de 10 minute.

CITESTE SI: Tratamente homemade împotriva punctelor negre

CITESTE SI: Cum trebuie sa folosesti GUTUILE pentru problemele tenului tau. 3 MASTI DE FATA REVOLUTIONARE

Imediat dupa expirarea timpului clateste-ti tenul si gatul cu apa calduta din abundenta. Pentru uscare cel mai indicat este sa nu folosesti prosopul ci servetele de hartie pentru unica folosinta.

Poti folosi aceasta lotiune maximum o data pe saptamana, in cazul in care abuzezi de ea este foarte probabil ca tenul tau sa se irite, tocmai de aceea, o data pe saptamana este mai mult decat suficient.

Tu ce produse folosesti pentru ingrijirea tenului tau?

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top