Connect with us

Revistateo.ro

Scarlett Johansson divorteaza

Stiri

Scarlett Johansson divorteaza

Indragita actrita Scarlett Johansson divorteaza! Actrita americana ii spune adio sotului ei, un cunoscut jurnalist francez.

Vedeta pune capat unui mariaj care a durat doi ani. Actrita era casatorita cu jurnalistul Romain Dauriac. Presa americana scrie ca cei doi locuiesc separat deja de mai bine de 6 luni de zile. Cei doi au impreuna o fetita in varsta de doi ani, pe nume Rose.

Un divort care se lasa asteptat

Speculatiile despre despartirea de Roman Dauriac au fost alimentate dupa aparitia vedetei fara verigheta la Marsul Femeilor din Washington. Actrita a participat pe 22 ianuarie, alaturi de alte staruri, la un protest impotriva misoginismului noului presedinte al Americii, Donald J. Trump.

Actrita si-a inceput relatia cu jurnalistul Dauriac in luna octombrie 2012 si s-a casatorit in secret cu acesta in 2014, la scurt timp dupa nasterea lui Rose. Ultima aparitie in public a cuplului hollywoodian a avut loc la evenimentul de lansare a unui magazin de popcorn in Paris. Se intampla in octombrie 2016.

Este al doilea mariaj esuat pentru indragita actrita americana, noteaza News.ro. Scarlett a mai fost casatorita cu actorul canadian Ryan Reynolds in perioada 2008-2010.

CITESTE SI: Cantareata Sia a divortat dupa doi ani de casatorie

Scarlett Johansson este o cunoscuta actrita de film din America. S-a remarcat cu rolul din „The Horse Whisperer” (1998), regizat de Robert Redford. A fost nominalizata la premiul Globul de Aur in anul 2003 pentru doua filme. A primit de la revista Esquire distinctia „Sexiest Woman Alive”, cea mai sexy femeie din lume in viata.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top