Connect with us

Revistateo.ro

Schimbare de proportii in viata unei zodii. Citeste sfatul zilei de 2 iulie 2016

Stiri

Schimbare de proportii in viata unei zodii. Citeste sfatul zilei de 2 iulie 2016

Gemenii au parte de un eveniment care le schimba complet viata. Citeste mai multe in sfatul zilei de 2 iulie 2016 pentru zodia ta.

ZODIA ZILEI: GEMENI

Fricile tale nu mai au justificare, temerile tale trebuie sa invinga orice zid, iar nelinistea care ti-a sechestrat sufletul trebuie sa plece cat mai departe de tine. Azi traiesti acea eliberare, acea debarasare, acel moment care iti schimba complet optica. Numarul norocos al zilei: 5.

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Trebuie sa scapi obligatoriu de un gand care iti chinuie inimioara. Lasa in urma tot ce e neplacut si uita-te la cate lucruri minunate te asteapta de acum incolo. Numarul norocos al zilei: 9.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Alege tot timpul solutia practica, ia decizii pe care le poti pune in practica imediat. Nu mai sta cu calculatorul langa tine, lasa planificarile pentru lucrurile care au o pondere mai mare in viata ta. Azi e timpul sa scapi de activitatile mici si sacaitoare. Numarul norocos al zilei: 11.

Previziuni karmice 4-10 iulie 2016. Doua zodii vor fi in mintile tuturor

Cum stai cu dragostea in luna iulie 2016, in functie de zodie

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

De fiecare data cand pornesti la drum ai senzatia ca stii foarte bine pe ce poteca s-o iei. Insa, ca de obicei, viata iti demonstreaza cat de mult te inseli si ca uneori e nevoie sa o iei mereu de la zero pentru a obtine rezultatele dorite. Numarul norocos al zilei: 6.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Totul e greu pana te apuci de treaba. Vei constientiza astazi ca nimic nu se poate realiza fara sa pui osul la treaba. Nu te mai plange ca nu ti se indeplinesc dorintele daca nu faci nimic pentru ele. Numarul norocos al zilei: 1.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Daca doresti o schimbare profunda in viata ta, nu o cauta in opiniile celorlalti. Nimeni nu trebuie sa aprobe nimic pentru ca tu stii cel mai bine ce te face fericit. Numarul norocos al zilei: 8.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top