Connect with us

Revistateo.ro

SCHIMBARE MAJORA pentru LEI. Citeste sfatul zilei de 9 aprilie 2016

Stiri

SCHIMBARE MAJORA pentru LEI. Citeste sfatul zilei de 9 aprilie 2016

Se anunta o schimbare majora pentru Lei, avertizeaza astrele. Citeste sfatul zilei de 9 aprilie 2016 pentru zodia ta.

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Profita de conditiile pe care le ai azi pentru a lamuri problemele cu prietenii tai. Unele discutii trebuiau purtate de ceva vreme, asa ca ai momentul sa tai raul de la radacina intr-un mod elegant. Numarul norocos al zilei: 11.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Verifica pana si de 10 ori toate informatiile care vin inspre tine azi. Te vei confrunta cu o serie de neadevaruri care la prima vedere iti vor face cu ochiul. Numarul norocos al zilei: 7.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Raspunde-le prompt celor care vin cu scopul de a te enerva. Nu ai timp si nici energia necesara sa te certi cu toata lumea pentru ca ai lucruri mai importante de facut. Tine-te de ele! Numarul norocos al zilei: 2.

Horoscop Mariana Cojocaru. Planete retrograde in luna aprilie

Horoscop Mihai Voropchievici aprilie 2016

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Recupereaza timpul pierdut in zilele trecute si ocupa-te de acele treburi organizatorice care nu mai suporta amanare. Fa curatenie, gateste, ia fiecare fleac in parte pentru ca, vei vedea, te vei si relaxa. Numarul norocos al zilei: 1.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

A sosit clipa sa accepti schimbarea in viata ta. Primul semn ca lucrurile nu mai stau la fel este ritmul in care reusesti sa duci la capat o serie de lucruri. Nu te panica daca ai impresia ca totul o ia razna; vei vedea ca este spre binele tau. Numarul norocos al zilei: 9.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Accepta invitatia la acea petrecere, chiar daca nu esti 100% sigur ca te vei distra. Nu uita ca uneori pofta vine mancand, deci nu spune nu acestei provocari. Numarul norocos al zilei: 5.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top