Connect with us

Revistateo.ro

scorpion - 14072015

Seductie

Scorpion. 10 trăsături legate de sexualitatea acestui nativ

Un Scorpion te va privi mereu în ochi şi îţi va spune ce simte. Iată care sunt cele 10 trăsături legate de sexualitatea acestui nativ.

1. Nu se fereşte să-ţi spună ce simte.

Scorpionul îşi doreşte o relaţie simplă şi lipsită de controverse, motiv pentru care nu se va feri să-ţi spună ce-l deranjează. Astfel, dacă vrei un partener care să nu te ducă cu zăhărelul, un Scorpion este tot ce ai nevoie.

2. Un Scorpion poate fi cel mai bun prieten şi cel mai bun amant.

Chiar dacă vor o relaţie fără prea multe „artificii”, poţi găsi în acest nativ mai mult decât un simplu partener de amor.

3. Scorpionul este foarte grijuliu cu partenerul său.

Cu toate că metodele prin care îţi arată cât de mult ţine la tine nu sunt cele mai adecvate, un Scorpion va avea grijă mereu de jumătatea sa.

4. Adoră să-şi surprindă partenerul.

Un Scorpion ar sta toată ziua prin magazine pentru a-ţi face o surpriză plăcută la final de zi şi ştiu deja ce cadou îţi vor face la următoare zi de naştere, chiar dacă mai sunt câteva luni până atunci.

5. Acest nativ este foarte pasional.

Chiar dacă nu-i place să discute prea mult despre sentimentele lui, un Scorpion poate fi un partener de viaţă ideal, mai ales datorită pasiunii care îl caracterizează.

6. Scorpionul este foarte romantic.

Da, aşa este, chiar dacă nu pare genul să umple camera cu lumânări sau petale de trandafir. Chiar şi aşa, au metodele lor prin care să-ţi arate cât de mult te iubesc. Până la urmă şi săritura cu paraşuta poate fi un gest de romantism…nu?

7. Nativul Scorpion ştie ce vrea.

Asta înseamnă că, atunci când vezi că nu-ţi răspunde semnalelor, pur şi simplu nu eşti genul de partener pe care şi-l doreşte. Pe de altă parte, nu ar trebui să ratezi ocazia de a fi împreună cu un astfel de nativ doar pentru că se află în topul zodiilor care îţi scot peri albi.

8. Nu poţi cumpăra un Scorpion.

Indiferent cât de mult ai încerca să-i faci pe plac şi să-i oferi stabilitatea financiară acestui nativ, el va vedea mereu dincolo de astfel de gesturi şi va detecta orice gest de manipulare.

9. Un Scorpion nu se va mulţumi niciodată cu puţin.

Pentru că ambiţia este punctul lor forte, mereu vor dori mai mult de la ei şi de la partenerii lor, motiv pentru care trebuie să aduci mereu ceva nou în relaţia cu acest nativ.

10. Un scoprion va fi mereu practic.

Asta înseamnă că nu se lasă păcăliţi de parteneri şi nici nu sunt impresionaţi de dulcegării. Pentru ei totul se rezumă la două nuanţe: alb şi negru.

CITEŞTE ŞI: 10 LUCRURI DESPRE SEXUALITATEA NATIVULUI DIN ZODIA:

BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI

Sursa foto gandul.md

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Seductie

To Top