Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop

Scorpionii plang unde nu-i vede nimeni! Citeste sfatul zilei pentru zodia ta!

Scorpionii isi ineaca amarul in colturi nevazute. Greselile trecutului isi cer astazi razbunarea. Citeste sfatul din 17 septembrie pentru zodia ta!

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Pastreaza-ti calmul indiferent de situatie. Colegii tai te vor epuiza astazi la maxim, insa tot ce trebuie sa faci este sa consideri ca nu sunt prezenti. Numarul norocos al zilei: 1.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Nu iti place sa stai la coada pentru treburi minore. Ai de rezolvat o problema legala si te dispera faptul ca nu esti tratat cu respectul cuvenit. Cere-ti drepturile si nu ii lasa pe ceilalti sa iti fure locul, mai ales daca ai fost mai devreme la ghiseu. Numarul norocos al zilei: 3.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Te comporti foarte ciudat cu oamenii care ti-au purtat de grija in ultima vreme. Vrei sa schimbi foaia, insa nu o faci intr-un mod tocmai corect. Spune-i prietenului tau ce nemultumiri ai. Numarul norocos al zilei: 14.

CITESTE SI: JUPITER intra in opozitie cu NEPTUN RETROGRAD: Se schimba TOTUL pentru aceste 4 zodii!

CITESTE SI: ZODIACUL CHINEZESC, previziuni pentru TOAMNA 2015! Te bucuri sau suferi in acest sezon?

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Renunta la aere atunci cand vorbesti cu ceilalti deoarece iti faci rau singur. Pastreaza un ton normal in conversatiile tale si nu te intepa la fiecare opinie diferita de a ta. Numarul norocos al zilei: 19.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Iti place sa vezi lucrurile in profunzime si te deranjeaza la culme oamenii care nu stiu sa isi traiasca viata. Vezi peste tot culori si veselie azi. Da-le si celor din jurul tau din buna ta dispozitie! Numarul norocos al zilei: 4.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Azi e o zi speciala pentru tine asa ca rasfata-te cat poti tu de tare. Nu mai fi atat de dur cu persoanele din jurul tau, iar daca iti vine sa iti exprimi emotiile, nu te rusina. E ceva foarte natural. Numarul norocos al zilei: 22.

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top