Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop

Scorpionii primesc ajutoare din partea dusmanilor! Citeste sfatul zilei de 25 octombrie pentru zodia ta!

Scorpionii primesc ajutoare din partea inamicilor. Sunt extrem de surprinsi de atitudinea lor, fapt pentru care fac o reevaluare. Citeste sfatul zilei pentru zodia ta!

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Rezerva-ti timp pentru rudele tale daca acestea iti solicita ajutorul. Nu te panica atunci cand te contacteaza pentru ca au nevoie cu adevarat de ajutorul tau. Numarul norocos al zilei: 13.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Crede si nu cerceta! Acest lucru este valabil daca vrei ca relatia ta sa nu fie zguduita de tot felul de suspiciuni nefondate. Numarul norocos al zilei: 3.

CITESTE SI: HOROSCOP URANIA: Previziuni astrale pentru FINAL DE 2015

CITESTE SI: Horoscop saptamanal 26 octombrie – 1 noiembrie 2015. Care nativ va fi rascolit de amintiri

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Nu te astepta ca oamenii din jurul tau sa te inteleaga 100%. Te trezesti uneori singur in problema ta si nu stii ce sa faci. E simplu: mergi mai departe cu orice pret. Numarul norocos al zilei: 6.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Pastreaza-ti calmul in fata ironiilor pe care le primesti astazi. Nu trebuie sa reactionezi in niciun fel. Fa-te ca ploua! Numarul norocos al zilei: 2.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Du-te pana in panzele albe pentru ceea ce iti doresti sa faci. Rezultatele se fac asumandu-ti anumite riscuri. Drumul spre succes cuprinde si neplaceri. Numarul norocos al zilei: 4.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Nu face concesii oamenilor care nu ti-au aratat niciodata respect. Ii ajuti sa castigi in batalii de care nu ai nicio nevoie sa te simti bine. Numarul norocos al zilei: 9.

Citeste sfatul zilei in pagina urmatoare:

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top