Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei

Scorpionii trebuie sa fie de piatra! Citeste sfatul zilei de 8 noiembrie pentru zodia ta!

Scorpionii ajung la capatul rabdarii si unica solutie pentru a iesi din starea de nervozitate si preocupare excesiva ar fi sa devina reci fata de anumiti oameni ori situatii. Citeste sfatul zilei de 8 noiembrie pentru zodia ta!

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Nu astepta ca visele sa se implineasca de la sine, iar tu sa nu misti niciun deget pentru realizarea acestora. Numarul norocos al zilei: 4.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Esti captivul unei iluzii pe care ti-au creat-o ceilalti. Te vezi atat de sus incat risti sa iti pierzi prietenii doar gandindu-te la cati bani vei putea avea. Trezirea! Numarul norocos al zilei: 17.

CITESTE SI: Horoscop mayas 2016 – ANUL MARILOR REVELATII

CITESTE SI: PREVIZIUNI KARMICE 2016 – Cand vei avea noroc, in functie de zodie

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Azi apar supararile in iubire, insa nu trebuie sa le pui deloc la suflet. Vezi-ti de treaba fara a te gandi la atatea lucruri simultan. Numarul norocos al zilei: 5.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Astazi primesti vesti contradictorii. Nu stii cum sa ti le insusesti si daca ar trebui cu adevarat sa dai dovada de intelegere. Numarul norocos al zilei: 8.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Deseneaza cu ajutorul imaginatiei si a rationalitatii tale (folosite in doze normale) drumul pe care vrei sa il parcurgi de acum incolo. Numarul norocos al zilei: 3.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Se acumuleaza problemele in familie. Stresul cuprinde caminul natal si afecteaza si relatiile cu prietenii. Stai departe de orice tentatie de a raspunde provocarilor. Numarul norocos al zilei: 6.

Citeste sfatul zilei in pagina urmatoare!

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top