Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei

Scorpionul descopera MARELE ADEVAR in ochii persoanei iubite! Citeste sfatul zilei de 1 decembrie pentru zodia ta!

Scorpionul descopera un adevar despre el privindu-si persoana iubita! Se spune ca ochii celuilalt sunt reflexia sufletului nostru. Citeste sfatul zilei de 1 decembrie 2015 pentru zodia ta!

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Ia-ti un ragaz pentru a clarifica toate nebuloasele din mintea ta. Gandeste-te inclusiv la o zi libera. Este timpul sa stai tu cu tine, sa te aduni, sa vezi ce ai facut gresit si ce ai facut bine, ce a mers si ce n-a functionat absolut deloc. Numarul norocos al zilei: 6.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Fereste-te de oamenii care au chef de ironii azi. Nu ai starea necesara sa le suporti toanele pentru ca nici tu nu esti in cea mai buna forma. Cauta sa evadezi din stresul care iti mananca orele si apuca-te de ceva distractiv, ceva care sa iti ceara energie pozitiva. Numarul norocos al zilei: 8.

CITESTE SI: Previziuni karmice 30 noiembrie – 6 decembrie 2015. SAPTAMANA DEPRESIEI pentru o serie de zodii

CITESTE SI: Horoscop saptamanal 30 noiembrie – 6 decembrie 2015. Pentru cine PLUTESTE dragostea in aer

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Viitorul tau arata impresionant si asta pentru ca beneficiezi de harul de a-i manipula pe ceilalti dupa cum doresti tu. Ai grija cat de mult intinzi coarda pentru ca nu toti cei care sunt in jurul tau sunt naivi. Unii stiu care este mecanismul dupa care functionezi, dar te lasa in pace. Numarul norocos al zilei: 13.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Esti extrem de obosit si ai nevoie de un respiro. Cauta sprijin la persoane in fata carora nu iti este teama sa te deschizi. Nu te panica daca vezi in jurul tau agitatie, nervi si energii negative. Treci peste ele si incearca sa nu iti incarci karma si mai mult. Numarul norocos al zilei: 7.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Azi porti o discutie lamuritoare cu prietenii si persoana iubita pentru a analiza impreuna de ce gresesti in felul in care abordezi lucrurile. Tine cont de sfaturile lor si asculta-le pasul. Nu te mai inchide in tine si lasa incapatanarea deoparte, macar azi. Numarul norocos al zilei: 3.

Citeste sfatul zilei in pagina urmatoare!

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top