Connect with us

Revistateo.ro

A scos din pod o papusa dupa 11 ani. Ce a observat la ea depaseste normalul

Inedit

A scos din pod o papusa dupa 11 ani. Ce a observat la ea depaseste normalul

Povestea pe care ti-o prezentam are toate elementele unui film de groaza. Cu siguranta ai auzit pana acum tot felul de legende despre papusi, insa aceasta istorisire este cat se poate de reala.

De-a lungul timpului, au fost facute o serie de marturisiri despre papusi posedate care ba clipesc, ba se deplaseaza singur sau chiar vorbesc, fara ca cineva sa le bage in seama.

Cotidianul Daily Express a publicat o poveste de groaza zilele trecute despre o papusa care a stat aruncata in podul unei case timp de 11 ani. Cand familia respectiva a vrut sa curete locul pentru ca se apropia Craciunul, a descoperit ceva incredibil: papusa imbatranise, era mumificata la propriu.

Odata cu trecerea timpului, copilul nu s-a mai jucat cu papusa, insa a pastrat un loc special in inima sa. Papusa avea riduri din plastic si miroase a putregai, la fel cum miroase un om mort, noteaza efemeride.ro.

a-scos-din-pod-o-papusa-dupa-11-ani-ce-a-observat-la-ea-depaseste-normalul-1

Au aruncat papusa si au disparut necazurile

Expertul in fenomene paranormale Jim Eaton sustine ca papusa a fost, cel mai probabil, posedata de un spirit demoniac al casei. Dupa aceasta poveste s-a facut si un film horror: „Ghsots Caught On Film 2”.

Familia nu a dorit sa isi dezvaluie identitatea deoarece sustine ca nu vrea ca publicul sa ii considere pe membrii ei nebuni. Cei de la Daily Express mai spun ca din momentul in care au descoperit papusa imbatranita si au aruncat-o, au disparut si necazurile cu care ei se confruntau de ani de zile.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top