Connect with us

Revistateo.ro

Scrisoare catre Leu

Stiri

Scrisoare catre Leu

Soarele a redactat o scrisoare catre Leu, zodie pe care o guverneaza.

Scrisoare catre Leu

„Draga Leule,

Ce faci? Tot in oglinda esti? Lasa putin lumea imaginilor si vino sa discutam. Am nevoie sa iti spun cateva lucruri. Cum? Nu stii cine sunt? Sunt Soarele, cel care iti da energie si incredere in tine pana o dai in extrema cealalta, in narcisism. Cel care iti ofera zilnic vitamina D, cea de care esti dependent pentru a putea functiona la cote normale.

Vezi mai jos toate scrisorile:
>> Scrisoare catre Berbec
>> Scrisoare catre Taur
>> Scrisoare catre Gemeni
>> Scrisoare catre Rac
>> Scrisoare catre Leu
>> Scrisoare catre Fecioara
>> Scrisoare catre Balanta
>> Scrisoare catre Scorpion
>> Scrisoare catre Sagetator
>> Scrisoare catre Capricorn
>> Scrisoare catre Varsator
>> Scrisoare catre Pesti

Cand merg lucrurile bine, vad ca nu bagi pe nimeni in seama. Devii brusc indolent, generos doar de fatada si ospitalier cu cine nu trebuie. Ti-am mai spus: invata sa mentii un echilibru intre egoism si extravaganta, intre furie si generozitate, fie ea si afisata. Stai, ai si parti bune.

Prin urmare, sunt cateva lucruri pe care trebuie sa le aplaud la tine. Ma bucur ca inca nu ti-ai pierdut latura romantica, dorinta de a-ti proteja partenerul de oamenii rai si sinceritatea cu care ajungi sa te manifesti in intimitate. Continui sa fiu incantat si de gusturile tale. Ai o aplecare spre arta pe care nu stiu de unde ai mostenit-o, caci, atunci cand apar pe cer, oamenii vor mai mult sa leneveasca ori sa faca plaja decat sa se puna pe construit lucruri frumoase.

Tu esti diferit. Tu creezi. Iti storci imaginatia sa transformi lumea. Asta imi place. Imi mai place ceva. Promit ca e ultimul lucru cu care te stresez. Imi place ca, desi o face pe arogantul, asculti cand cineva iti spune ceva. Problema e ca nu arati. Sunt convins ca ai citit si aceasta scrisoare.

Cu drag, protectorul tau, Soarele”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top