Connect with us

Revistateo.ro

Stil de viata

Scrisoare pentru mama vitrega a fiicei sale: „Nu te-am vrut niciodata aici”

O mama in varsta de 39 de ani a postat pe o retea de socializare o scrisoare pentru mama vitrega a fiicei sale.

Candice Curry, care a fost casatorita si are o fiica adolescenta, a decis sa scrie o scrisoare cu totul emotionanta.

Scrisoarea a devenit in scurt timp virala, fiind o adevarata lectie de viata. Citeste mai jos randurile pe care Candice le-a scris pentru femeia in varsta de 29 de ani care s-a casatorit cu sotul ei:

„Nu te-am vrut niciodata aici. Pur si simplu nu ai facut parte din planul meu. Am crescut visand la o familie in care tu nu aveai ce cauta. Niciodata nu am vrut ajutorul unei femei pentru a-mi creste copilul. Totusi, ma indoiesc ca ai planuit sa fii mama unui copil caruia nu tu i-ai dat viata.

Scrisoare pentru mama vitrega a fiicei sale: „Nu te-am vrut niciodata aici”

Cand te-am vazut pentru prima data am constatat ca nu esti deloc asa cum credeam. Ba chiar am fost putin geloasa. Trebuia sa fii hidoasa, insa nu erai. Erai pur si simplu naucitor de frumoasa. Trebuia sa fii rautacioasa, insa erai tanara si draguta.

Candice i-a scris o scrisoare emotionanta femeii care i-aluat locul

Planurile mele au fost date rapid peste cap. Mi-ai acceptat fiica inca de la inceput si ii iubesti neconditionat atat pe ea, cat si pe tatal ei si asta este un adevarat dar pentru noi. Ai inclus-o pe fiica mea in toate planurile tale si o faci sa se simta iubita si acceptata. Pui relatia sa cu tatal ei mai presus decat o pui pe a ta cu el si numai o femeie curajoasa stie sa faca acest lucru cu atata gratie. ”

Tanara mama adoptiva a primit scrisoarea cu multa emotie.

Citeste si: Cele mai interesante superstitii legate de nou-nascuti
„Tu ne-ai acceptat fiica inca de la inceput si i-ai iubit neconditionat si pe ea si pe tatal ei, ceea ce a fost un real cadou pentru fiecare dintre noi. Dumnezeu sa te binecuvanteze. Te iubesc”, a mai scris Candice in scrisoare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top