Connect with us

Revistateo.ro

SCRISOARE SINCERĂ: De ce mă simt bine după despărțirea de iubitul meu

Stiri

SCRISOARE SINCERĂ: De ce mă simt bine după despărțirea de iubitul meu

Scrisoare sinceră: De ce mă simt bine după despărțirea de iubitul meu:

„Mă simt bine pentru că nu este sfârșitul drumului meu în viață. Știu doar că am ales corect pentru ca drumul meu să fie cât mai lung și mai interesant. De multe ori am stat cu frica în sân că m-ar putea părăsi într-o zi. Am ales să îl părăsesc eu. Nimic nu mai era ca la început. Nimic nu semăna cu primele clipe minunate petrecute împreună. Relația noastră era perfectă pentru cei din jur, și mă străduiam să joc bine acest rol, însă în dormitor totul era un calvar.

CITEȘTE ȘI: SCRISOAREA UNEI PSIHIATRE DESPRE 50 SHADES OF GREY

M-am învinovățit că sunt prea geloasă și din această cauză iubitul meu mă neglija. Asta s-a întâmplat doar pentru faptul că nu m-am iubit suficient de mult să-mi dau seama că pentru el eram doar o păpușă cu un buton, iar bateriile erau tot timpul la el. M-am gândi că dacă îl voi lăsa voi pierde o persoană dragă. Însă, după ceva timp de la despărțire, fotografia arată altfel. Vă explic cum simt acum.

Mi-am dat seama că NU EU eram problema. Puteam să fac milioane de scene de gelozie, să îi imput lucruri fără relevanță, să îi fac zilele amare… El juca teatru. Nu îi păsa de ce simțeam asta. Nu îi păsa de faptul că sunt o fire mai complicată și trebuie SĂ ÎNVEȚE să mă cunoască… Nu îi păsa că eu sufăr când el face glume pe seama geloziei mele cum nu îi păsa dacă descopeream parfum de femeie pe hainele sale, ba chiar el făcea scandal că îl controlez.

Am realizat că am fost cea mai mare proastă. Că există bărbați care nu merită un dram de fericire din partea niciunei femei. Că există bărbați care au impresia că singurul lor rol este acela de a fi buni la pat. Nu îmi ajungea asta. Eu nu eram geloasă că celelalte făceau sex cu el și eu nu. Eram geloasă și frustrată că el mă mințea. Îmi ascundea tot ce îl deranja la mine iar asta mi-a pus capac. Nu am putut sta lângă un om nesincer. Așa văd acum lucrurile și îmi dau seama că sunt o norocoasă. Fetelor, singura milă pe care trebuie să o simțiți față de un bărbat este că ei nu pot învăța niciodată din greșelile lor. Iar asta e lamentabil

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top