Connect with us

Revistateo.ro

Scrisoarea de despartire a lui Finlay Church, un baietel care a murit de cancer: "O iubesc pe mami mea nebunatica, desi se imbata de durere din cauza mea"

Inedit

Scrisoarea de despartire a lui Finlay Church, un baietel care a murit de cancer: „O iubesc pe mami mea nebunatica, desi se imbata de durere din cauza mea”

Finlay Church a fost un baietel pe care nimeni nu il va uita dupa ce ii va citi scrisoarea emotionanta. A murit de cancer la doar 11 ani. Ultimele sale vorbe au fost puse pe hartie…

Finlay Church a fost un erou. Un mic luptator care spera in fiecare zi ca batalia sa inocenta il va scapa de tumora cerebrala. Nu a fost sa fie asa, insa ultimele sale cuvinte dau speranta celor care se au de furca cu aceasta maladie.

Medicul care a avut grija de el pana in ultima clipa a descoperit o scrisoare izvorata din sufletul mare al acestui om mic: „Sunt medic oncolog, iar in anii mei de profesie nu am mai vazut un copil atat de matur, atat de sincer. Pentru unii este usor a spune ca inteleg suferinta unui bolnav de cancer. Chiar si pentru mine, ca medic, a fost cutremurator sa stiu cata suferinta exista intr-un copil pe care soarta nu l-a ocolit”. Iata mai jos randurile lui Finlay.

Scrisoarea de despartire a lui Finlay Church a fost redactata de matusa baiatului de 11 ani:

„De ce scriu asta? Ca sa le spun oamenilor cum ma simt. Numele meu este Finlay Church. Imi place numele meu, imi place ciocolata si orice fel de mancare. Ma doare tare capul, iar atunci cand simt ca nu mai pot zic: La dracu’! Oare cand va trece?

Durerea pe care o simt nu stiu sa o explic. Uneori obosesc de la atata durere si am impresia ca imi trece. Ma dor si oasele, si muschii, m-am saturat sa fiu grasut.

Acum stau in pat si matusica mea Claire imi ia un interviu. Hehe. Intre timp, bem si niste suc. Ne uitam la un album de fotografii cu familia si prietenii.

Imi plac toate pozele. In acest punct al scrisorii ii cer mamei sa imi aduca ceaiul preferat. Mamei mele nu mai stiu ce sa ii zic cand ma intreaba cum ma simt. Sunt atat de obosit de toate astea.

O iubesc pe mami mea nebunatica, este incredibila! Ma ajuta sa trec prin toate astea, imi face baie, ma alimenteaza si ma iubeste enorm.

A aflat ca este insarcinata dupa ce a descoperit ca are cancer la creier. DECIZIA RADICALA a acestei mame a dus la un final dramatic

Se poate evita chimioterapia dupa extirparea unei tumori canceroase? Raspunsul unui medic

Mami, nu pot sa imi exprim iubirea si te apreciez pentru ajutorul pe care mi-l oferi. Sunt putin speriat din cauza cancerului.

Despre tati vreau sa spun ceva: este mai sensibil decat mama, dar da dovada de maturitate atunci cand trebuie. Tati, te iubesc enorm pentru ca esti foarte protector si ma ajuti si nu te imbeti de durere asa cum face mama ca sa nu mai sufere.

Macca, esti un fratior dulce. Mereu esti acolo cand am nevoie de tine. Stiu ca nu iti place sa ma vezi in starea asta, dar stiu ca imi vrei numai binele.

Te iubesc chiar daca lumea crede ca suntem gemeni, cand, in realitate, sunt cu doi ani mai mare decat tine. De vina e mama care ne imbraca la fel mereu.

Catelului meu Rico ii spun ca a facut tot ce e mai bun pentru familia mea si a avut grija de noi. Mi-ar placea ca Rico sa aiba creier uman pentru ca este un caine fantastic.

Scrisoarea de despartire a lui Finlay Church, un baietel care a murit de cancer: "O iubesc pe mami mea nebunatica, desi se imbata de durere din cauza mea"

Am un mesaj si pentru cancer, blestematule! Mi-ai schimbat viata, si in bine, si in rau. Sa incepem cu partea buna: mi-ai daruit un caine si ai adus altfel apropiere in familia mea. Am avut experiente pe care nu credeam ca o sa le am, datorita comunitatii locale, prietenilor si familiei.

Acum si latura rea a cancerului. Mi-e teama sa pierd batalia. Sper sa mai traiesc. Trebuie sa continui sa lupt. Cand o sa fiu mare, vreau sa ma fac politist in Birmingham. Vreau sa imi ajut localitatea, sa le multumesc astfel pentru felul in care au fost aproape de mine”, spunea Finlay.

Din nefericire, micutul a pierdut batalia cu cancerul, insa acum este un ingeras care ii protejeaza de acolo de sus pe toti cei dragi.

Sursa: birminghammail.co.uk

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top