Connect with us

Revistateo.ro

Scrisoarea EMOȚIONANTĂ a unei fetițe către tatăl ei

Stiri

Scrisoarea EMOȚIONANTĂ a fetiței care s-a făcut mare, către tatăl ei

Scrisoarea emoționantă a fetiței care s-a făcut mare, către tatăl ei:

„Dragul meu tată,

Faci o treabă impresionantă. Mulțumesc pentru banii extra pe care mi i-ai dat în acea noapte în care făceam crize de nesuportat. Îți mulțumesc pentru că mi-ai cumpărat rochia albastră mult visată la sărbătoarea de 8 Martie, aceeași rochie pe care o avea și mama, de care îmi e dor și sper că mă protejează de acolo de sus.

CITEȘTE ȘI: SCRISOARE PENTRU FETIȚA MEA PE CARE AM VRUT S-O AVORTEZ

Îți mulțumesc că nu m-ai dat afară la 15 ani din casă, atunci când mi-am făcut primul tatuaj pe spate, acel fluturaș care ți-am spus că simbolizează libertatea și frumusețea pentru mine. Îți mulțumesc că m-ai
înțeles mereu și m-ai ajutat nu doar financiar ci mai ales sufletește. Continuă să faci ceea ce faci, pentru că totul îți iese atât de bine!

Tată, am nevoie să-mi spui acum că sunt frumoasă! Nu e nimic ciudat să îți cer asta la 23 de ani. Însă dacă tu îmi spui asta, voi depăși toate fazele depresive ale vârstei pe care cu greu o duc în cârcă. Vreau să-mi spui că sunt capabilă, să mă împingi în gura lupului, ca să fac față. Vreau să mă cerți pentru că sunt superficială și ignorantă uneori, să-mi zici că nu sunt așa, să îmi dai forță și stimuli pentru a avea din nou încredere în mine.

Tată, îți scriu cu lacrimi în ochi, azi, la 23 de ani, și spun că mi-e dor de interdicțiile tale de când eram mică. Astăzi, nimeni nu îmi interzice nimic și nimeni nu îmi face niciun bine. Mă simt singură, neiubită și neprotejată. Vreau doar să știu dacă mai ții la mine, dacă mă vei ierta pentru că nu ți-am spus că ai un nepoțel care face astăzi 3 anișori. Te invit să îl cunoști pe Luca.

Te iubesc, fiica ta dragă!”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top