Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Scrisoarea EMOTIONANTA a unei gravide catre viitorul ei copil: „SUNTEM NOI DOI IMPOTRIVA LUMII!”

Gravida in luna a 7-a. Cu multe emotii si cu un plan la bord. Dar si cu o lume care parea a i se impotrivi. O femeie i-a scris viitorului copil cea mai emotionanta poveste despre ce il asteapta. Despre ce ii asteapta. Cei care au citit aceasta scrisoare nu si-au putut stapani lacrimile.

Scrisoarea emotionanta a unei gravide catre viitorul ei copil

„Azi implinesc 7 luni de cand te port in pantece si deja s-au intamplat multe lucruri bune pentru tine. In primul rand, luna de luna cand te-am vazut la ecograf mi-am dat seama ca devii o mica persoana, ca ai depasit stadiul de fetus. Eu deja te simt ca pe un copil mare, desi esti inca foarte mic.

Mi-am dat seama in cele 7 luni de toate greselile pe care le-am facut cu tine in burta. Toate aceste erori pe care le-am comis te-au intarit, insa, iar asta m-a determinat sa scriu.

CITESTE SI: SCRISOARE EMOTIONANTA: 13 lucruri pe care le-am invatat de la mama mea, care a murit de leucemie

CITESTE SI: Scrisoare emotionanta de incurajare pentru femeile din intreaga lume

Vreau sa stii ca esti cel mai bun lucru care mi se putea intampla. E incredibil cat de mare poate fi dragostea fata de o persoana pe care inca nu o cunosti.

Tocmai de asta iti promit ca de acum incolo nu voi mai gresi fata de tine. Tu nu ai cerut sa te nasti, eu am fost cea care te-a dorit si e responsabilitatea mea ca tu sa fii bine. Vreau sa stii ca vom fi amandoi impotriva lumii. De fapt, suntem noi doi impotriva lumii.

Am doar 18 ani si parintii mi-au cerut sa nu te aduc pe lume. Rudele mele si taticul tau spun ca e o dementa sa ma ocup de un copil cand ar trebui sa imi urmez scoala.

In primele luni de sarcina, mi-au trecut multe lucruri nebunesti prin cap. Am fumat, am consumat alcool, nici nu ma gandeam la tine. Pur si simplu ma descarcam de toate criticile si degetele care au fost atintite asupra mea.

Medicul mi-a spus ca in ciuda stilului meu de viata nesanatos, tu esti perfect sanatos. Mi-ai dat o lectie de viata si iti promit ca de azi voi avea grija sa te mentii la fel de sanatos.

Nu ma voi mai stresa, caci iti fac rau. Nu voi mai fuma, caci nu vreau sa cresti intr-un mediu in care sa nu poti respira. Nu voi mea bea, caci nu vreau sa te nasc turmentat. Stiu, am dat-o putin in gluma pentru ca numai asta mi-a ramas. Sa rad de toti cei care ma judeca pentru ca te voi avea. Te invit ca la nastere sa razi si tu impreuna cu mine. Sa radem impreuna, sa ne bucuram in ciuda rautatilor lumii.

Te iubesc si abia astept sa vii odata!,

Mama ta”

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top