Connect with us

Revistateo.ro

Scrisoarea unei adolescente catre parinti Sunt insarcinata. Ce a urmat

Inedit

Scrisoarea unei adolescente catre parinti: „Sunt insarcinata”. Ce a urmat

O adolescenta de 16 ani le-a lasat parintilor ingrijorati de disparitia ei o scrisoare interesanta. Tanara le-a spus ca nu s-a ingrasat, ci este insarcinata. Finalul este amuzant!

„Draga mama si tata,

Cu mare durere in inima va scriu aceste randuri, ca sa nu fiti ingrijorati. Am decis sa plec de acasa cu noul meu iubit, fara ca voi sa stiti, sa evit astfel o scena neplacuta pentru toti. Am gasit dragostea adevarata!

Il cheama Marius si este foarte de treaba! Cu toate acestea, stiu ca nu ati fi de acord cu relatia noastra din cauza tatuajelor si cerceilor sai, a faptului ca are o motocicleta si mai ales ca este mult mai mare decat mine.

Dar nu e vorba numai de pasiune… Credeam ca m-am ingrasat in ultima vreme de la prea multe dulciuri, dar m-am inselat. Sunt insarcinata! Va bucurati ca veti deveni bunici? Marius crede ca vom fi foarte fericiti.

Chiar daca nu are o casa, mi-a spus ca vom fi foarte fericiti si vom trece cu bine de iarna in rulota sa. De la el am invatat ca putina marijuana nu face rau nimanui. Oricum, nu consumam prea multa, caci asta e singura noastra sursa de venit.

In rest, suntem ok. Ne rugam sa se gaseasca un leac pentru SIDA, pentru ca Marius e un om bun si merita sa se faca bine! Nu va faceti griji! Am aproape 16 ani si stiu sa imi port singura de grija. Poate o sa ne intoarcem intr-o zi, sa ne bucuram de nepotei. Cu drag, singura voastra fiica, Ana”, le-a scris tanara parintilor, conform site-ului binepa.ro

In continuarea de pe dosul paginii, tatal fetei a vazut ca mai scria ceva: „Stati linistiti! Nimic din ce am scris nu este adevarat. Sunt acasa la Andreea!”. Parintii fetei au rasuflat usurati si s-au aumzat copios. Cum ati reactiona daca ati primi o astfel de scrisoare de la copilul dumneavoastra?

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top