Connect with us

Revistateo.ro

Scrisoarea unei femei catre Cristi Borcea: "Imi este SCARBA de..."

Inedit

Scrisoarea unei femei catre Cristi Borcea: „Imi este SCARBA de…”

Adelina a urmarit povestea lui Cristi Borcea in presa si, desi nu este o consumatoare a subiectelor mondende, a decis sa ii scrie cateva randuri barbatului momentului.

„Draga Cristi Borcea,

Nu stiu care este viziunea ta despre femei si s-ar putea sa te judec aspru, insa ceea ce citesc zi de zi plus atitudinea ta fata de lucrurile pentru care ar trebui sa fii responsabil nu ma incanta.

Imi este foarte greu sa cred ca inca mai traim intr-o societate a misoginismului, o societate in care barbatii pot face orice, iar femeile daca indraznesc sa aiba o parere sunt puse imediat la colt.

Femeile nu sunt niste masinarii de facut copii si nici niste interesate, asa cum reiese din povestea asta. Imi este scarba de lumea in care traiesc, imi este greata sa vad cum femeile sunt vinovate pentru orice, iar barbatii sunt aplaudati de fiecare data.

CITESTE SI: Cristi Borcea LE-A INTERZIS femeilor din viata lui sa-l viziteze in inchisoare

CITESTE SI: CRISTI BORCEA risca sa piarda titlul de Cetatean de Onoare in Valea Boului!

Nu sunt o feminista nebuna, dar pur si simplu, uitandu-ma la ce se intampla in jur realizez care sunt sansele mele de a fi luata in serios intr-o lume a misoginismului, o lume in care cele mai raspandite pareri despre femei sunt denigratoare.

Cat despre femeile din viata ta, sunt convinsa ca fiecare a avut anumite asteptari de la tine, insa de fiecare data le-ai tradat sentimentele.

De fapt, stii ce cred eu, draga Cristi Borcea? Ca esti un barbat sufletist pe interior, dar esti foarte confuz. Privesti viata in cel mai superficial mod cu putinta pentru ca iti este teama sa iti asumi lucruri.

cristi-borcea

Pot intelege faptul ca te atrag mai multe femei, insa nu imi place felul in care le tratezi, modul in care te descotorosesti de ele imediat pentru ce apare mereu alta si alta in peisaj. Eu cred ca tu suferi foarte mult si reactionezi irational atunci cand ai impresia ca poti face orice doar pentru ca te cheama Cristi Borcea.

Nu presa e de vina pentru propagarea misoginismului, draga Cristi, ci faptul ca inca exista barbati care se considera superiori femeilor si femei care se supun, la fel ca femeile din viata ta. Cu mahnire, semneaza o femeie de 30 de ani”.

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top